Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzis byłam na usg, wg niego mam urodzic w drugiej połowie stycznia poczawszy od 15 gdzie taki termin wskazało po zmierzeniu główki .... Głowka ładnie na dole umiejscowiona, (nawet chyba wiem jak bardzo na dole bo czasem czuje takie kłócie jak chodze, czyby to były oznaki skracania sie szyjk albo rozwarcia??) Łóżysko w porzadku Co jeszcze .... waga okolo 3600 .... To chyba tyle ;-)
Kochanie, ja się nauczyłam i spałam z Nicole przy piersi przez 3 miesiące, ale nie polecam tej metody bo w końcu nie miałam nawet minuty bez dziecka przy cycu...Dziewczyny trzymam kciuki za te u których coś zaczyna się dziać.
Mój Szymon też ciągle na cycu wisi.Byliśmy dzisiaj w poradni na kontroli i nic nie przybrał, no i za 2 tyg musimy iść jeszcze raz.
A tak się staram,ciągle go karmie :-(
W nocy też prawie nie śpie tylko ciągle karmie,ale nie poddam się ,będę karmiła i basta.
Trzymam kciuki Julka :-)
Ja daje witamine K i Devikap zamiast Vigantolu.

Próbowałam go jakoś przekonać, że może się wstrzymać z tym szpitalem do poniedziałku ale bezskutecznie, bo cukrzyca, bo puchne, bo czop odchodzi, bo ciśnienie za wysokie.
Chciałam oszukać moje twardnienie brzucha i żeby nie brać telefonu, włączyłam ten stoper i udawałam, że po prostu dalej sobie siedzę przed komputerem - i nie dało się nabrać, przeszłoA u mnie dzisiaj nad wyraz spokojnie...chociaż ostatnie dni miałam skurcze co 10 minut i mierzyłam tutaj:
Stoper online - e-Stopwatch , bo komórka to by mi zaraz siadła przy takiej częstotliwości skurczy![]()

jestem po wizycie
ciut wnerwiona
tak jak było planowane jutro do szpitala ale weekend przeleżę na pewno, jakiekolwiek decyzje zapadną dopiero po weekendzie. Tylko, że mój gin ma dyżur dopiero 19 więc jak mam leżeć 6 dni to dziękuję bardzo.Próbowałam go jakoś przekonać, że może się wstrzymać z tym szpitalem do poniedziałku ale bezskutecznie, bo cukrzyca, bo puchne, bo czop odchodzi, bo ciśnienie za wysokie.
nie podoba mi się to wszystko, 6 dni!!!!!
Antek wychodź bo ja nie wytrzymam!!!!

??