marisax
Zaciekawiona BB
Dziękuje Wam Kochane, że tak ciepło mnie powitałyście w Waszym gronie! Postaram się udzielać jak najczęściej.
Zapomniałam dodać wcześniej, że od kilku dni czuje już mojego motylka w brzuszku
Wiem, że to bardzo wcześnie bo to dopiero początek 14 tygodnia ale podobno tak może być przy kolejnej ciąży. W pierwszej córeczkę poczułam w 17 tygodniu czyli tez dość wcześnie :-) Cudownie przypomnieć sobie znów jakie to piękne uczucie!
Zazdroszcze Wam pięknego lata w Polsce choć na dłuższą metę to napewno męczące dla ciężaróweczek :-) U nas chłodno i pada...brrrr! Musiałam dziś ubrać długi rękawek.
Zapomniałam dodać wcześniej, że od kilku dni czuje już mojego motylka w brzuszku
Wiem, że to bardzo wcześnie bo to dopiero początek 14 tygodnia ale podobno tak może być przy kolejnej ciąży. W pierwszej córeczkę poczułam w 17 tygodniu czyli tez dość wcześnie :-) Cudownie przypomnieć sobie znów jakie to piękne uczucie!
Zazdroszcze Wam pięknego lata w Polsce choć na dłuższą metę to napewno męczące dla ciężaróweczek :-) U nas chłodno i pada...brrrr! Musiałam dziś ubrać długi rękawek.
suszę mu za to głowę. Idzie z psem na spacer i wraca nawiany i jeszcze mnie sciemnia, że nie pił. A ja mam wyczulony zapach i mi śmierdzi. Już mu tyle razy o tym mówiłam i prosiłam i nie działa. Wczoraj się na mnie obraził bo mu nie pozwoliłam kupić piwka a tak gorąco. A co mnie to obchodzi, ma nie pić i już....i kupił sobie colę. Te nasze chłopaki to gorzej niż dzieci