reklama

Styczen 2011

Super - ja mam mamę i tatę alkoholików i teścia.
A mój czasem też wypije sporo- mi się to zdarza 2 razy w roku,żeby wypić kilka piw naraz....

reklama
współczuję, a może porozmawiaj ze swoim mężem o tym co czujesz i że nie będziesz tolerowac jego picia, alkoholizm to straszna choroba i może wiele zniszczyć...
Już były rozmowy, mąż zapewnia, że nigdy nie będzie taki jak jego ojciec. Jedyne co to mu ufać - to dobry człowiek, ale ma głupich kolegów niektórych i lubi z nimi wypić.

mam nadzieję, że jak się bąbel urodzi to będzie więcej z nami

Już były rozmowy, mąż zapewnia, że nigdy nie będzie taki jak jego ojciec. Jedyne co to mu ufać - to dobry człowiek, ale ma głupich kolegów niektórych i lubi z nimi wypić.

mam nadzieję, że jak się bąbel urodzi to będzie więcej z nami

Kochana nie czas na nerwy, wszystko będzie dobrze. Musisz tylko mówić mu jak bardzo Cię boli jego zachowanie. Ja mówię mojemu mężowi nieraz o tym zapomina...

Kochane wiesz że to za wcześnie ale czy zastanawiałyście się nad sesją ciążową? Ja już się umówiłam z moimi znajomymi na sesję ciążową i dziecięcą.
Przesyłam stronkę moich znajomych i przykładowe fotki.
ciążowe Swiatloczuli blog

Kochana nie czas na nerwy, wszystko będzie dobrze. Musisz tylko mówić mu jak bardzo Cię boli jego zachowanie. Ja mówię mojemu mężowi nieraz o tym zapomina...

Kochane wiesz że to za wcześnie ale czy zastanawiałyście się nad sesją ciążową? Ja już się umówiłam z moimi znajomymi na sesję ciążową i dziecięcą.
Przesyłam stronkę moich znajomych i przykładowe fotki.
ciążowe Swiatloczuli blog

Mi się marzy taka sesja i chce mojemu m zrobić niespodziankę na urodziny. My we trójkę jestesmy z października więc chyba zrobię taki prezent naszej trójce :)

Witam Stycznióweczki!
Chciałabym do Was dołaczyc i dzielic te kilka miesiecy szczescia. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie. Ma termin na 1 stycznia 2011. Wiec Nowy Rok mam juz zaplanowany...
Teraz próba z suwaczkami. Ciekawe czy zadziała...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry