mona-zalew
Zaciekawiona BB
Witajcie styczniowe mamusie czy można się do WAS przyłączyć???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie styczniowe mamusie czy można się do WAS przyłączyć???
Ale tak szczerze- chyba takiego pseudo piwka można się nam napić? Jakie jest wasze zdanie?Witajcie dziewczyny
Wcześniej pojawił się temat o mężach lubiących wypić sobie piwko. Moim zdaniem wszystko jest dla ludzi, byleby wszystko było z umiarem, w sumie ja swojemu nie zabraniam, ale może dlatego, że on nie często pije. Czasami mam wrażenie, że sama go muszę namówić. Teraz jak są takie upały, to nawet uważam, żę piwo najlepiej może ugasić pragnienie. Nawet sama czasami mam ochotę, ale z wiadomych względów nie pije. A myślałyście może o tym, żeby napić się piwa karmi? Też zimne i w sumie trochę, bardzo trochę- przypomina piwo. Ostatnio wzięła mnie taka ochota, jak mój mąż oglądał mecz w niedzielę i oczywiście pił piwko. Chciałam mu potowarzyszyć i tak mnie naszło. Skończyło się na tym, że mi nie kupił, bo powiedział, że się wstydzi pójść do sklepu po karmiAle tak szczerze- chyba takiego pseudo piwka można się nam napić? Jakie jest wasze zdanie?