reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Kurde dziewczyny tak sobie teraz weszłam na naszą ciążową galerie brzuszków, kurde aż się łezka w oku zakręciła....:( brakuje mi trochę tego jak Nadusia kopała mnie... teraz zazdroszczę koleżance która rodzi w czerwcu tego brzuszka:( brakuje mi go trochę....
...pamiętam jak z moim K mówiliśmy jeszcze na nią fasolka:) jak byłam na początku ciąży:p
a teraz trzymam moją fasolką na rękach:)
i jestem przeszczęsliwa:*

reklama
witam się i ja,
U nas nocka jak zwykle z pobutkami. I tak stwierdziłam, że zacznę stosować dla Maciusia te krople Sab Simplex bo mam od koleżanki. Może będą bardziej efektowne niż Espumisan.

claudia może kupcie sobie komodę, my kupiliśmy z Ikei za 300zł taką: IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady Jest fajna, bo ma głębokie szuflady i cena jest przystępna. Całą komodę zajmują teraz ciuszki Ali.

kochana to za mało
ciuszki mojego zajmują 2 szafki
i połowę mojej szafy
a jeszcze mam 3 worki ubrań
1 w domu a dwa mam dostać
chce abyśmy zainwestowali w komplet mebli do dużego pokoju, bo te co są to od właściciela
i ja chcę mu je oddać a tam coś włożyć lepszego i pojemnego - pogadam z mężem
znając życie skrytykuje mój pomysł

ale cóż, w ciągu roku mieszkania tutaj, dorobiliśmy się tylko odkurzacza i dziecka :-)

Witam po długiej nieobecności ja juz po przeprowadzce narazie się oswajam was staram się podczytywać, ale cały czas brak czasu. A co do mebli to u nas też masakra, letnie moje mam workach i wieksze dla Franka też, ale pomału sobie kupimy. Mały po przyjeździe był przez dwa dni marudny, ale teraz już wchodzi z powrotem swój rytm i nawet śpi w łóżeczku gdzie w Polsce nie chciał, ale tutaj ma inne drewniane i może oglądać nas, a tam w turystycznym nic nie widział.
Pozdrawiam ;-)

reklama
Do góry