reklama

Styczen 2011

Wiktorek dziękuje wszystkim forumowym cioteczkom za życzenia i buziaki w swój 3-ci miesiąc życia

U nas znowu wróciła wiosna:-) Byliśmy dwie godzinki na spacerze. Odkryłam małemu na całość budkę od wózka i robił wielkie oczy na wszystko co udało mu się zobaczyć.

Tak się zastanawiam jak długo będziemy sie wozić w gondoli...bo tak naprawde to zostalo jeszcze z 10 cm i będzie za krótka. A do tego maluch chce już chyba bardziej oglądac niz lezec plackiem. Może w maju wskoczymy w spacerówę:-)
:-)

reklama
U nas po usg niezbyt dobrze :(
lewe bioderko jeszcze niedojrzałe i w sumie tu wystarczyłoby szerokie pieluchowanie, ale prawe bioderko ma coś nie tak "panewka stawu nieznacznie stromo nachylona ze spłaszczonym brzegiem kostnym" - cokolwiek to znaczy... Mamy iść do ortopedy, ale pani powiedziała, żeby iść w miarę szybko = prywatnie i poleciła jakiegoś docenta z Prokocimia. Prawdopodobnie będzie potrzebna poduszka jakaśtam (nie pamiętam za cholerę nazwy). Ciekawe ile bierze za wizytę... Spróbuję jednak pójść w poniedziałek po skierowanie, może coś załatwię na nfz, zobaczymy...
-------------
malta, giovanessa - najlepsze życzenia i całuski dla dzieciaczków :)

Nie martw się szybko zareagujesz to szybko się wyleczycie i Natka będzie miała bioderka jak nowe

ja upiekłam to ciasto

zobaczymy jakie jest w smaku

a ja dziś poraz pierwszy zabrałam mojego synka do galerii:) handlowej oczywiście:)i się wkurzyłam bo nic nie kupiłam :/ mam 500 zl kotre zamierzam przeznaczyc na siebie i tylko siebie i dupa...nic fajnego nie ma. Pozniej sprzatal i pralam w domu i tak zeszlo do wieczora...a teraz padam i za chwile ide spac.

Zdrowka dla dzisiejszych solenizantow:) ale ten czas leci:)

a ja dziś poraz pierwszy zabrałam mojego synka do galerii:) handlowej oczywiście:)i się wkurzyłam bo nic nie kupiłam :/ mam 500 zl kotre zamierzam przeznaczyc na siebie i tylko siebie i dupa...nic fajnego nie ma. Pozniej sprzatal i pralam w domu i tak zeszlo do wieczora...a teraz padam i za chwile ide spac.

Zdrowka dla dzisiejszych solenizantow:) ale ten czas leci:)

zazdroszczę wolnej kaski dla siebie
wydaj ją na coś super;-)

ja wpadłam w wolnej chwili, karmie Maciusia, a goście w pokoju obok:)

ribi - to zawsze tak jest że jak się ma kasę to nic ładnego nie można znaleźć, a jak kasy nie ma to się zawsze coś spodoba:)

My tez już po gościach :) fajowo było :)
Ja też jutro jadę na zakupy, mam zamiar kupic sobie 2 pary butów, płaszczyk, jakąś spódnicę i bluzkę :) no i oczywiście dla dzieci ciuchy i buty Wiki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry