Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja jak byłam w ciąży to lekarka pozwoliła mi na kaszel syrop prawoślaz, otriwin na katar, na gorączkę apap a do tego wszystkiego cerutin. I domowe sposoby i jakoś się wyleczyłam
dzięki dziewczyny ale niestety i tak nie obyło się bez lekarza bo miałam prawie 40 st. gorączki. Teraz już trochę mi lepiej ale i tak jestem strasznie słaba a jak na złość mąż na nocce a do mnie szwagierka przyszła bo sama boję się zostać z mała. idę brać leki i spać
Ja gotuję codzień świeżą zupkę, nie ma dużo zachodu, obieram 2 małe ziemniaczki, 2 małe marchewki, daję kilka różyczek brokuła, dorzucam natkę pietruszki i łyżkę masła, czasem dodam przetarte żółtko i tyle. Od poniedziałku zaczynam mięsko i rybkę dodawać na przemian. Samo przygotowanie to 15 min, potem godzinkę się gotuje, odstawiam do ostygnięcia, blenduje tuż przed podaniem tyle. A jak pójde do pracy gdzies w styczniu to Maciej już będzie jadł to co my
Zielona najlepiej zacznij sobie zbierać słoiczki z obiadów czy coś i zaraz się uzbiera ;-) moi rodzice mają z pól piwnicy. A moja zjada akurat cały taki słoiczek po przecierze.
Mi lepiej zrobić więcej słoiczków w kilku smakach i odgrzewać. Jak będą morele na ogrodzie to też narobię na zime żeby miała
A my się już nie bawimy w przygotowywanie specjalnych dań dla Młodej, je praktycznie wszystkie te zupy, co my, oprócz kwaśnych, typu ogórkowa czy żurek. I nie blenduję jej już niczego, rozdrabniam widelcem, bo woli sobie żuć dziąsełkami niż połykać papkę