Ribi
Fanka BB :)
malutka trzymam kciuki!może w końcu dzidzia się ujawni 

ja na początku ciąży przyjmowałam luteinę na podtrzymanie. Teraz nic nie biorę nawet witamin ale zobaczymy co teraz lekarz powie.
julka faktycznie przedstawiciele medyczni działają, wystarczy zobaczyc u gina z jakich firma ma materiały :karteczki, długopisy czy nawet kart ciąży i wiadomo co będzie nam przepisywane
Ale z drugiej strony patrzcie jak każda z nas ma prowadzoną ciażę...jedna bierze takie witaminy, druga duphaston, jedna ma takie badania druga inne. Co lekarz to inna teoria
madie witam na forum napisz coś o sobie
Ja skończyłam sprzątać chałupe i biorę się za smażenie naleśników
ja na początku ciąży przyjmowałam luteinę na podtrzymanie. Teraz nic nie biorę nawet witamin ale zobaczymy co teraz lekarz powie.
julka faktycznie przedstawiciele medyczni działają, wystarczy zobaczyc u gina z jakich firma ma materiały :karteczki, długopisy czy nawet kart ciąży i wiadomo co będzie nam przepisywane
Ale z drugiej strony patrzcie jak każda z nas ma prowadzoną ciażę...jedna bierze takie witaminy, druga duphaston, jedna ma takie badania druga inne. Co lekarz to inna teoria
madie witam na forum napisz coś o sobie
Ja skończyłam sprzątać chałupe i biorę się za smażenie naleśników
Chciałam się z Wami przywitać choć nie wiem jak często (a raczej rzadko) uda mi się do Was odezwać...Bardzo rzadko bywam na internecie,a jak już jestem to przeglądam kilka różnych wątków i tak jakoś czas ucieka.
Myślałam że to tylko w pierwszych tygodniach, a to dlatego że ja gdy zaszłam w ciążę to plamiłam przez pierwszy miesiąc i wtedy mój gin mi przepisywał duphaston. Powiedział że mam brać do dwóch tygodniu po ostatnim dniu plamienia. W sumie wzięłam 6 opakowań przez półtora miesiąca i na tym koniec. Od tamtej pory , na szczęście plamienia się nie powtórzyły