Madlen80
Fanka BB :)
Witam :-)
Ja pisze jeszcze od tesciow, jutro wracamy do Szczecina
. Pogoda za bardzo nam nie dopisala, ale bylo fajnie. Dzisiaj robilismy mini imprezke dla synka z okazji 2 urodzinek, chociaz 2 latka konczy we wtorek dopiero. Ale tesciowie mieszkaja mniej wiecej w polowie drogi miedzy Szczecinem a moimi rodzicami i siostra, wiec latwiej bylo u tesciow zrobic urodzinki.
Jutro nadrobie dokladniej co pisalyscie, dzisiaj tak pobieznie tylko przeczytalam.
Ribi chyba chodzi Ci o badanie na paciorkowca /nie gronkowca/ , a dokladnie paciorkowca typu B, w skrocie GBS
. Ja na pewno bede robila to badanie, bo mialam tego paciorkowca w ciazy z synkiem i dostawalam antybiotyk
.
Dziewczyny czy sa jakies wiesci od Gdynianki? Tak przegladalam forum i nie widze nic,mam nadzieje, ze wszystko u niej dobrze! Moze ozstala w szpitalu na kontroli?
Ja pisze jeszcze od tesciow, jutro wracamy do Szczecina
. Pogoda za bardzo nam nie dopisala, ale bylo fajnie. Dzisiaj robilismy mini imprezke dla synka z okazji 2 urodzinek, chociaz 2 latka konczy we wtorek dopiero. Ale tesciowie mieszkaja mniej wiecej w polowie drogi miedzy Szczecinem a moimi rodzicami i siostra, wiec latwiej bylo u tesciow zrobic urodzinki.Jutro nadrobie dokladniej co pisalyscie, dzisiaj tak pobieznie tylko przeczytalam.
Ribi chyba chodzi Ci o badanie na paciorkowca /nie gronkowca/ , a dokladnie paciorkowca typu B, w skrocie GBS
. Ja na pewno bede robila to badanie, bo mialam tego paciorkowca w ciazy z synkiem i dostawalam antybiotyk
.Dziewczyny czy sa jakies wiesci od Gdynianki? Tak przegladalam forum i nie widze nic,mam nadzieje, ze wszystko u niej dobrze! Moze ozstala w szpitalu na kontroli?

dzis odespałam ostatnie kilka dni, ale nadal 
Jeszcze wszystko na mojej głowie bo mąż z nocki wrócił i cały dzień spał to troszke ciężko było...bo i dziećmi musiałam się zająć i obiad i sprzatanie...no jak mąż wstał i jak zobaczył jaka ja blada byłam to poleciał do kuchni mi jedzenie robić
haha się uśmiałam, ze taki troskliwy ale wyglądałam naprawde fatalnie