Madlen, Blondi 84 - dzięki za miłe słowa... :-) w zasadzie to suwaczek źle pokazuje... 3 września zaczynam 6 miesiąc, bo termin mam na 3 stycznia, to chyba tak by wychodziło...
zawsze jakoś tak porównuję się do pierwszej ciąży, kiedy juz mega brzuch miałam pod koniec 3-go miesiąca... na pewno pod koniec 3-go miałam większy niż teraz pod koniec 5-tego...

no, ale tez z drugiej strony przecież każda ciąża jest inna.
moniaivoy, klaudoos - ja też ostatnio zmieniałam żelazko

i mam to samo co
moniaivoy - philips, chyba dokładnie ten sam typ, już nie pamiętam, ale jak spojrzałam na ten Twój to moje z wyglądu jest identyczne

jest rewelacyjne, chociaz też trochę cieżkie i trochę przeszkadza mi ten długaśny sznur. ale na desce mam taki specjalny zaczep do sznura i jakoś idzie
o i tez się błyskawicznie prasuje, ma chyba 2400 lub 2500 wat więc też sporo i tez można lać wode z kranu, ma ten odkamieniacz. chociaz ja i tak leję demineralizowaną, moja mama mi zawsze butle przynosi bo mają w pracy specjalne urządzenie do produkowania takiej wody demi.
ja trafiłam na jakąś promocję w "rtv euro agd" i kosztowało chyba coś koło 249. jakos tak
planuję mamie takie kupić na gwiazdkę bo też ma stare

Malta - na pewno lekarz by Ci coś powiedział. Ja też mam te samo wyniki poza norą bardzo często a lekarz nic nie mówi. ja tez nie sprawdzaam co to oznacza, ale skoro lekarz nic nie mówi tzn że wszystko ok :-)
no i gratulacje córeczki!!!!
gdynianka - super że wszystko ok. martwiłysmy się....
Ribi - fajnie, że wszystko OK. no i gratulacje synka!!! :-)
Farbka - i Ty też będziesz miała syneczka :-) gratulacje!
Madlen - fajnie, że juz tez udało sie poznać płeć :-) kolejna księżniczka wśród styczniówek :-) może powoli jakos się wyrówna
o, a u Ciebie
anrysa równiez chlopczyk! ale dzis owocny dzien w dobre wieści :-)
strasznie już późno... dobrej nocki...
ja wstaję o 5:40.... malo czasu na sen zostało...