Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Takze stwierdzil, ze wyglada na to ze bedzie dziewczynka :-), ale to do potwierdzenia jeszcze, takze nie nastawiam sie na 100% poki co, moze na polowkowym potwierdza ;-).
Fakt, ze nadal nie lubie prasowac, ale tym zelazkiem nie jest to przynajmniej orka
Madlen80 - no to będzie czwarta córcia na naszym forum ... jak dobrze licze, a jak nie to mnie poprawciegratulacje Madlen
)
maltuk_a - no to przyłanczam do Ciebie, we dwie samotnie spędzimy noc, choć Ty masz chociaż Michasie ;-P
Carri - to dobrej nocy życzę :-) jeżeli do 22ej Twój mąż pracuje w tym tygodniu to niedługo i Tobie przyjdzie spać samotnie :-/ ale taki Nasz loskolacja smaczna - dziękuję :-) do zaklikania jutro :-)
joasiab - owocnej lektury :-) mi się rewelacyjnie czytało, może dlatego, że zawsze cięższą literature lubiłam, bardziej psychologiczną, a ta leciutka do podusito napisz jutro jak wrażenia ;-)
Znikam powoli spać moje drogie forumowiczki :-)
Słodkich jak miód snów Wam życzę :-)
Nie wiem jak się jutro wyrobie ale pewnie odezwę się juz po wizycie, no chyba, że wstanę wczesniej, ale szczerze wątpie, śpioch jestem ostatnio, chyba to ta pogoda tak działa :-)
paaaa
odezwę się jutro pewnie rano i na pewno po powrocie z usg

Miłego wieczoru...i jeszcze raz gratulacje dla mamus co dowiedziały sie dzisiaj o płci swojego dzidziusia.

:-):-);-);-)