reklama

Styczen 2011

Witam porannie.
Jestem już po śniadanku więc wyjeżdżam do szpitala. Dziękuję za słowa otuchy - odezwę się jak tylko będę mogła (jeśli zostawią mnie na oddziale to mam kompa z netem więc będę cały czas w kontakcie ze światem).
Nie powiem - im dłużej myślę o tym serduszku maluszka tym bardziej się stresuję że coś może być ;/ Miłego dnia!!

reklama
Hej dziewczynki. Właśnie wróciłam ze szkoły - dziewczynki pilnie się uczą :)
Chyba jeszcze się kulnę do Miśka na godzinkę...

joasiab - tak już jest w przedszkolach, Nicole chorowała mi całą zerówkę, zobaczymy co teraz będzie a to już nie przelewki bo w 1 klasie nadrobić zaległości ciężko by było...

Witajcie z rana:-)
ja dzis też wczesniej wstałam bo czekam na hydraulików. Coś nam rura cieknie i do sasiadów sie przedistaje woda. Wiec troche "brudnych" prac mam dziś w domku:-(

Miłego dzionka wszytskim zycze:-)

wpadłam się przywitać i życzyć Wam miłego dnia

zaraz zmykam do kumpeli, która będzie rodzić lada dzień (jak na moje oko) :rolleyes2:
później trzeba ogarnąć mieszkanie, zrobić obiad bo popołudniu mamy gości więc nie będzie już czasu na zajmowanie się chatką.

wysyłam Wam dużo słońca w ten deszczowy dzień. :happy2:

U nas za oknem słoneczko :) ale zimno :( zaledwie 7 st.

A ja miałam nieodparta pokuse na pączka :) I zajadam własnie pączka z lukrem i kawusię :)
Zaraz zmykam odwiedzić dziewczyny w pracy :)

Witajcie z rana:)Kobietki:-)u mnie leje jak z cebra od samego rana,wyspałam się dziś wyjątkowo-przed ósmą wstałam.
Aniwar
-o zgroza z tymi rurami:baffled: u mnie też cieknie od wody główna.Zeszłam wczoraj do piwnicy i.....kałuża.(Dobrze że zeszlam wczoraj do pieca później,bo tak to zalałabym całą piwnicę pewnie)Ech....oczywiście zero używania wody....dobrze ze mąż złota rączka-to nie muszę hydraulików wzywać i w portfelu zostanie.Ma zaraz jechać po jakieś części i naprawiać.

joasiab-U mojego synka w przedszkolu bardzo cieplo,jest tylko w bluzeczce z dlugim rękawkiem,mama jednej dziewczynki zostawila ją wczoraj w krotkim rękawku.Dzieci powinny mieć ciepło,zaraz pół przedszkola im się rozchoruje.
Ja na kaszel polecam :

-domowy syrop z cebuli:kroi się cebule w krążki,wkłada do słoika,przesypując cukrem(na zmianę cebula cukier cebula cukier),odstawia się na jakieś 3-4 h,cebula pusci sok...i tak po łyżeczce od herbaty parę razy dziennie.Można jeszcze wycisnąć sok z cytryny i troszkę dodać.:-)
albo do kupienia w aptece syrop prawoślazowy ALTE (kosztuje butelka coś okolo 3 zł,a jest bardzo skuteczny-misiowi nasza lekarka przepisywała jak kaslal)bez recepty,łyżeczka od herbaty 3 razy dziennie.
;-):happy::happy:

Witam wszystkie Kobietki:)
Jestem tu od niedawna i widzę ze bardzo fajna atmosferka tu panuje:)Ja mam termin na 2 stycznia i siedzę sobie w domku aż do porodu.
życzę wszystkim miłego dnia

Cześć Dziewczyny:)
U nas świeci słoneczko więc inaczej się żyje:) Już zaliczyłam spacer z psem a zaraz idę w końcu ogarnąć szafę.
Życzę miłego dzionka:)

reklama
Ja nie mam jakos weny do pisania i w ogole czasu. Moja mala nie chce ostatnio spac w dzien, od 6 rano do 9 wieczor na nozkach. Wczoraj wyjatkowo spala. Wieczorem mam ochote juz tylko do meza sie przytulic. jak bedzie mial nocki to tu bede zagladac wieczorem. bylam wczoraj u lekarza. Dziewczynka juz 100 procentowo pewna i wybieramy imie. trudno cos wybrac bo albo nam sie nie podobaja albo sa oklepane... Maz mi zaczal takie dziwne wymyslac ze myslalam ze nic nie wybierzemy. Poki co obojgu sie podoba Lena. u nas dzis w koncu pogoda wiec ruszamy na spacerek. milego dnia! Aha. Mam pytanko. Zostala mi jedna kurtka w ktora sie ledwo zapinam a robi sie coraz zimniej. Juz sie orientowalam jakie sa kurtki, plaszcze zimowe na brzuszek i ceny mnie powalily a przeciez pozniej juz sie tego nie wykorzysta. Co Wy macie zamiar kupic?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry