reklama

Styczen 2011

evcia ja będę kupowała większą rozmiarem kurtkę i to nie taką drogą. Później ją komuś oddam albo odsprzedam. Nie stać mnie na specjalne kurtki/płaszcze dla kobiet w ciąży....

reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa .... wiec sie moze przedstawie i nakresle troche od siebie a wiec:
Nazywam sie Asia mam 25 lat , synka TOmcia 1rok i 8 miesiecy no i teraz w drodze jest Kubus... Mieszkam w Białymstoku siedze ciagle w domku z juniorkiem nigdy nie udzielałam sie na takich forach wiec jest to dla mnie duza nowosc:) ...
pozdrawiam i zycze miłego dnia :)

martusia29 z wodą to faktycznie jak coś zacznie sie psuc to masakra. U nas cieknie z ruru pionowej miedzy pietrami i od nas musza kuc zeby wymienic element tej rury. Masakra, hałas straszny noi jeszcze bałagan po kuciu w podlodze. Dobrze ze to w szachcie jest to nie bedzie potem tego wszystkiego widac. Mogliby juz jednak pojs bo chce posprztac.

marta70 witaj :-)
b_iala witaj:-)

u nas dzis pogoda nawet fajna. Jesienna, nie pada, słonko troche sie przebija ale chłodnawo. Jak to na jesień. Chciałam dzis okna umyć i mam nadzieje ze sie nie rozpada do czasu az Ci hydraulicy sobie pojda.

Ja z kurtka nie bede miała chyba wiekszych problemów, bo mój tata handluje kurtakmi i zamierzam od niego pozyczyc albo kupic w wiekszym rozmiarze:-)

Ostatnia edycja:
Evcia ja w sumie przy poprzedniej ciazy korzystałam ze swojej kurtki narciarskiej bo kupiłam kiedys luzniejszą a termin z Tomciem tez miałam na styczen i okazało sie ze nie potrzebowałam jeszcze wiekszej .. ale powiem Ci ze zawsze kurtke mozna pozyczyc mi nawet chciała pozyczyc ciotka jak bym w swoja niewłaziła..

Witam Was i witam nowe mamusie :-)
I jak zawsze zapraszam do wklejenia suwaczka - instrukcja w regulaminie , który też radzę przeczytać ;-)

Ja pospałam też solidnie. Mama mnie telefonem obudziła. Często dzwoni bo minuty ma darmowe :-D
Ale mi to nie przeszkadza.

Nie mam planów na dziś jak na razie i zła jestem, bo czyżbym cały dzień siedziała w domu??
Oh nie!!! To mnie zabije....
Szkoda, że koleżanek tak nie mam , żeby wyjść na dwór i pospacerować....Niech już będzie dzidzi to sobie z nim będę spacerować :-D

Witam nowe kolezanki :)

Martusia właśnie zrobiłam jej ten syrop z cebuli. Ale z przedszkola nie dzwonili, więc może nie jest tak źle :)
u nas w słoneczu teraz cieplutko, aż przyjemnie :)

Dobry pomysl Ribi. Tez o tym myslalam ale nie mam pojecia jaka i jaki to mialby byc rozmiar bo w koncu brzuszek bedzie wielki... Tez mnie nie stac na typowo ciazowa kurtke. Jak bedziecie cos kupowac to dajcie znac :). Pozyczyc nie mam od kogo a w swoja kurtke zimowa napewno sie nie zmieszcze. Cos trzeba bedzie wymyslic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry pomysl Ribi. Tez o tym myslalam ale nie mam pojecia jaka i jaki to mialby byc rozmiar bo w koncu brzuszek bedzie wielki... Tez mnie nie stac na typowo ciazowa kurtke. Jak bedziecie cos kupowac to dajcie znac :). Pozyczyc nie mam od kogo a w swoja kurtke zimowa napewno sie nie zmieszcze. Cos trzeba bedzie wymyslic.

Sam fakt, że coś jest ciążowe już kosztuje 2 razy więcej. Najlepiej chyba by było przymierzyć kurtkę i poduszkę dać na brzuch :-)

Ja sama też się boję zimy, bo wtedy w ogóle kasy nie mamy i ledwo na czynsz starcza, a co dopiero na mnie na ciuchy :-( Chyba pójdę albo na używane, albo tą kuzynkę poproszę, żeby mi coś pożyczyła, jest troszkę grubsza ode mnie więc może coś będzie mieć

reklama
hej,
ja dziś w szafie trafiłam na kurtkę, która jest w dobrym stanie ale nie nosiłam jej bo mąż mi nową kupił, nawet o niej nie pamiętałam :-)
i od razu ubrałam dziś bo cieplejsza i widzę ze spokojnie brzuszek może mi urosnąć.
zobaczymy.
ja nie będę kupować na pewno, liczę że może w moją campusa z podpinka wejdę, bo w sumie mam ją dopasowana w pasie ściągaczami, a można poluzować.
bardziej mnie martwią buty, bo mam dwie pary kozaków ale na obcasie więc odpada, chyba też mi górskie buty zostaną.
myślałam kupić sobie takie śniegowce-ciepłe i na płaskim-ale znając nasze zimy to więcej chlapy niż śniegu więc niepraktyczne.
miłego dnia dziewczynki, a ja coraz bardziej zazdroszczę tym co na l4 :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry