Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
daj znać jak było..

...bo to nie bardzo przystoi forum przyszłych Mamuś:-) i jest wiele fajniejszych, ciekawszych i ważniejszych spraw i tematów niż zabawy w obrażanki:-(ja tylko na chwilke, nie wiem co ze mna ale dzisiaj jest mi strasznie ciezko- tzn jestem ociezala, poce sie nie mam na nic sil. o 15 wpadaja znajomi i mi sie nawetg nie pali by z nimi rozmawiac;/ poszlam do kosciola i wrocilam w polowie mszy bo bylam spocona, bylo mi slabo maly znow mnie obkopal w pecherz.. nie mam sil nawet utrzymac porzadku w mieszakniu, a moj maz nawet nie pali sie by zapytac czy w czyms pomóc..
u nas za 1 razem jak moj gin pow ze bedzie coreczka z euforia powiadomilam moich rodzicow- niestety z ich strony takiej euforii nie bylo, malo tego powiedzieli ze to nie przesadzone i moze bedie chlopczyk. mimo ze ciaza byla zagrozona nawet nie zapytali czy wszsytko z dzieckiem ok. a jak po polowkowym 4 dni pozniej powiedzialam ze jednak chlopczyk po prostu dostali orgazmu- sorry za wyrazenie ale doslownie tak bylo!! po prostu masakra!!!!