reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

no to jestem :-)
u nas ok, nasza córeczka ma zdrowe serduszko, to tylko jakiś fragment mięśnia czy coś, w każdym razie lekarz mówi że często widzi takie rzeczy i rzadko się zdarza, że coś poważnego z tego wynika.
no i rozłożyła pięknie nóżki, chyba się nie spodziewała podglądania, także dziewczynka na 100% - są nawet zdjęcia na dowód tego :-)
w prezencie dla córuni kupiłam pierwsze body w Tesco i jestem zadowolona bo pierwszy zakup za mną.
no i córeczka będzie Alicja :-)
dziękuję za kciuki, serdecznie Was pozdrawiamy :-)

reklama
Joasienkawielkie gratulacje małej zdrowej Ali ... :) teraz zostały wiesci od claudi4you a pozniej lece juz spac bo oczy sie jakos kleją do siebie :)

joasiienka SUPER, że z dzidzią wszystko ok :) No i gratuluję zakupu :) Nam wczoraj przywieźli komodę do sypialni na ubranka dla Tomusia. A w weekend podskoczę do Smyka kupić kilka kaftaników bo mi brakuje trochę i rajstopek :)

Joasienka, gratuluję córeczki:) Dobrze, ze wszystko jest w porządku z serduszkiem:) Mnie też sie podoba imię Alicja, wahamy się jeszcze nad Zuzią:)

Dobrej nocki Wam życzę:)

reklama
Do góry