reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

Ribi - współczuję bidulko...
Moje dziewczyny póki co nie przyniosły jeszcze nic ze szkoły. Nicole jest trochę zakatarzona, wczoraj na śpiku jej nos maścią majerankową wysmarowałam i spała całą noc jak zabita, nie było wycieczek bo nos ma zatkany, bo pić jej się chce i nie wiadomo co jeszcze. No i ja się wyspałam :)

Idę Was poczytać co tam wczoraj się działo :)
Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
witam dziewczyny

mamusia grayuluje coreczek i synusiow, staram sie was czytac ale juz sily na pisanie brakuje. czasem cos uda mi sie skrobnac w innych tematach a na glowny nie starcza sil.
dzisiaj michaska zrobila mi pobudke o 4:40 ale do 6 jakos wytrzymala i troche spala i troche wariowala, dobrze ze tesciowa ja wziela do siebie to jeszcze oko zamklam.

piekna pogoda za oknem slonce swieci wiec pewnie znow caly dzien na polu spedzimy, milego dnia mamuski i zdrowia tym co chore.

Dzien dobry

Za oknem piekna pogoda słonce swieci wiec jakby Wam go brakowało to Wam słoneczka troche przesle ;-)

Poza tym oj jeszcze bym spała ale nic w tym tygodniu to chyba nie bedzie mi dane, mam chociaz nadzieje ze po południu bede mogla sobie troszke pospac :sorry2:

Ehh faktycznie cos musi w powietrzu wisiec skoro tak dookoła wszyscy choruja Mam nadzieje ze rutinoscorbin mnie uodparnił bo go biore od poczatku ciazy

Dziewczyny zycze kazdej z Was przede wszystki duzzzo zdrówka bo to chyba sie najbardziej przyda:happy2:

Ja znikam sie jakos ogarnac i do sklepu porobic ostatnie zakupy do paczki dla taty, ehhh jak ja tego nie lubie :no:

Hej dziewczynki
witam Was w ten piękny dzień. ;-):-)
Ja dziś od rana na nogach, byłam na badaniach, później polatałam po bankach. Teraz chwilka relaksu, na 12 idę z Fifim do dentysty, a na 18 do ginia. Gości mam zamiar załatwić w tzw. między czasie. :sorry2:

Witam z rana:)
Synek do końca tygodnia będzie w domu,dostał gorączki wcz.39'C.Zawiedziony strasznie ze do przedszkola nie idzie.
szkoda małego. Wybierasz się do lekarza? Domyślasz się od czego ta temp.? Zdrówka dla niego!!!!

fogia - chłopiec byłby Filipek :-)
widzę, że podobne gusta mamy :-)
:-D śliczne imię. Mój Filipek to taki synek mamusi, słodki urwisek. Wiesz, że to imię oznacza "kochający konie"? I coś w tym jest bo Filipek konie uwielbia od miesiąca np. przerabiamy tą samą książeczkę o konikach. :sorry2:

Witam serdecznie - u nas dziś słonecznie, wiatr przegonił ostatnie chmury z błękitnego nieba i mam chęć żyć. Wyrzuciłam moje spódnice z szafy i choć nie mogę w nich tej jesieni chodzić, przepiorę je i wywietrzę. Jak ja je uwielbiam, zwłaszcza te ciężkie, falbaniaste :)
Mam dzisiaj tyle siły że postaram się nawet okna umyć :)
Powiedzcie mi dziewczyny czy wy też się tak ciągniecie w nocy? Ja się czuję jakbym rosła, co się przebudzę - muszę się przeciągnąć w łóżku aż po palce stóp. Boję się że mnie skurcz przy tym złapie, bo naciągają się wszystkie mięśnie ale nie potrafię tego powstrzymać. Na szczęście biorę magnez i skurczy nie mam póki co.

Helo, dopiero wróciłam z USG - lekarz powiedział, że widzi SYNKA przez chwilę ale bardzo wyraźnie :-D
Gratuluj e Kochana :) chłopaki jeszcze górą :)
Carri to prywatna klinika u mnie w Białymstoku za SN płaci sie 1000zł a za cc 1800zł rodziłam tam pierwszego synka i wspominam to miejsce cudownie zwłaszcza ze poród skonczył sie cc o 6 rano w Nowy Rok ... a wszyscy byli dla mnie bardzo zyczliwi... zyczenia składali noworoczne i wogole atmosfera rodzinna nawet nieodczułam u nich jakiekiejs sztucznosci w zachowaniu co do mnie a wiadomo ze wielu musiało zrezygnowac z sylwestrowej zabawy bo mi sie rodzic zachciało ...

Ribi mi przy pierwsze ciazy jak zachorowałam rodzinna kazała płukac gardło wodą z solą i robic inhalacje sodą...

duzo zdróweczka kochane...

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie - u nas dziś słonecznie, wiatr przegonił ostatnie chmury z błękitnego nieba i mam chęć żyć. Wyrzuciłam moje spódnice z szafy i choć nie mogę w nich tej jesieni chodzić, przepiorę je i wywietrzę. Jak ja je uwielbiam, zwłaszcza te ciężkie, falbaniaste :)
Mam dzisiaj tyle siły że postaram się nawet okna umyć :)
Powiedzcie mi dziewczyny czy wy też się tak ciągniecie w nocy? Ja się czuję jakbym rosła, co się przebudzę - muszę się przeciągnąć w łóżku aż po palce stóp. Boję się że mnie skurcz przy tym złapie, bo naciągają się wszystkie mięśnie ale nie potrafię tego powstrzymać. Na szczęście biorę magnez i skurczy nie mam póki co.

Ja też tak mam. Normalnie co noc albo nad ranem jak się przebudzę to się przeciągam. Przed ciążą aż tak nie miałam. Nie wiem z czym to jest związane. Nie raz jak się przeciągam to aż mnie mięśnie brzucha zabolą. Ale to jest silniejsze ode mnie.

A u nas właśnie się zachmurzyło, a od rana takie ładne słoneczko wyglądało. Mam nadzieje, że nie bedzie padać, bo kolejny dzień w domu bedziemy musieli spedzić. Czekam teraz na kuriera, ma mi przynieść nowy telefonik :) poprawi mi to humor bo mój mały w nocy dał mi popalić, obudził sie o 3 w nocy i kręcił sie do 5, płakał i płakał. Noramlanie masakra.

reklama
mnie dopadł wirus jakis,normalnie katar 3 dzien,a do tego jak dzis wstałam i chciałam wydmuchac zatkany nos to okazało sie ze tam skrzepy krwi,i jak mi chlusneło i zaczeło leciec to az sie wystraszyłam,masakra jakas,no ale narazie odpukac wszystko ok:)wiec ubierajcie sie cieplutko i nie dajcie sie chorobie,ja w pracy złapałam bo pracuje w aptece i przychodza kichajacy niestety

Do góry