reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

czy wypoczęta ?? raczej nie ;)

do tego mała ostatnio strasznie dokazuje ida jej czwórki i jest strasznie marudna... żle sypia ... ehhh

dziewczyny jakie wy witaminy bierzecie ??
ja biorę Feminatal ale wyczytałam że ma małą dawkę żelaza muszę jutro lekarza wypytać - może powinnam zmienić witaminy ??

reklama
czy wypoczęta ?? raczej nie ;)

do tego mała ostatnio strasznie dokazuje ida jej czwórki i jest strasznie marudna... żle sypia ... ehhh

dziewczyny jakie wy witaminy bierzecie ??
ja biorę Feminatal ale wyczytałam że ma małą dawkę żelaza muszę jutro lekarza wypytać - może powinnam zmienić witaminy ??

Ja biorę prenatal complex
1 dziennie

Ja wczoraj caly dzien sprzatalam, trawe kosilam. Nie wiem skad wzielam sily. A dzis co zabawne posiedzialam u fryzjerki od 9 do 13 i ledwo zyje. Biedna nameczyla sie by mi pasemka zrobic ale konce wyszly zolte bo tam mialam rude wczesniej. Chciala to ochlodzic i wyszly szare. Na koniec trzeba bylo to zakryc brazem. Masakra. Spac bym poszla teraz najchetniej.

A ja na chwilkę wpadłam do domku pranie zrobić i jadę do rodziców znowu :) Wróce wieczorem :)

Ja biore Feminatal N bo ja musze mieć witaminy z jodem a on ma więcej :)
Ale u nas dzisiaj gorąco :)
No ale już w sobotę będę leżała na gdańskiej plaży :)

a ja spalam 2h teraz jem kapusniaczek. ja bralam feminatal a teraz biore elevit(bo jest zarejestrowany jako lek a nie suplement), prenatal dha i jodid (jod) bo przy niedoczynnosci zaleca sie uzywanie w ciazy.

Ja biorę Prenatal Classic, ale tylko dlatego, że akurat był w aptece, jak poszłam po coś :-)
Bo w sumie nie mam zaleceń od lekarza, wyniki dobre, a kwas foliowy już skończyłam... ale tak sobie biorę, dla własnego dobrego samopoczucia, na pewno nie zaszkodzi...
Kiedyś brałam Maternę, to była wtedy nowość na rynku. Ale nawet nie wiem, czy jeszcze istnieje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja już po wizycie i chyba rzeczywiście szykuje się wysyp chłopców na styczeń, bo u naszego maleństwa gin też chyba wypatrzył pisiorka, piszę chyba, bo powiedział, że coś pewniejszego powie za 4 tygodnie jak przyjdziemy na usg 3d, ale mężuś już w niebo wzięty:-) a tak poza tym to u dzidzi wszystko w porządku, jak na razie rozwija się jak trzeba, ma już 12,6 cm kawał chłopiska;)
a co do witamin to ja żadnych nie biorę, gin powiedział, że wyniki mam jak trzeba, więc nie trzeba się faszerować.

Ostatnia edycja:
Do góry