reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

madlen ja teraz pierwszy raz wzięłam no-spę i już lepiej się czuję. Tak wcześniej przy bólach nie brałam, bo można było wytrzymac.

reklama
Ja mialam robione usg wlasnie. Na lepszym sprzecie niz ostatnio i na nim wyszlo ze dzidzius jest takiego rozmiaru jak ma byc i termin na 17 stycznia (a lekarka mi powiedziala 5dni temu ze jest maly i termin na 25stycznia). Wszystko w porzadku i lekarz stwierdzil tylko ze nie wie skad te plamienia... Zamiast sie cieszyc ze jest dobrze jestem zla bo nic nowego nie wiem i nie widzialam dzidzi. Nadal o wypisie nie wspomnieli. Ech. Chce do domu. Sorki ale musialam sie wygadac.

evciaa jak będzie już można to Cię wypiszą. Dobrze, że jesteś pod opieką lekarza bo z tymi plamieniami to nie ma żartów. Więc proszę słuchać lekarzy i nie marudzić :) najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze :)

Witam mamuśki:)

Fogia- trzymam kciuki, będzie dobrze- nie ma innej opcji !!!

Ribi - ja tez zażywałam nospe na początku ciąży i jak mnie boli brzuszek, bo mnie pomagała. Odpoczywaj dużo i leż. A jak nie przejdzie, to może faktycznie skontaktuj się z lekarzem.

Madlen - lekarze mówią , że spokojnie można brać nospe- ale moim zdaniem jak się nic nie dzieje, to bez sensu jest coś zażywać bez potrzeby.

Carri - trzymam kciuki za badania:)

Faktycznie same chłopaczki będą się rodzić :) Nam lekarz powiedział, ale jeszcze nie na 100% że będzie dziewczynka, więc szansa są, że męska płeć jeszcze nas tak nie zdominuje w tym styczniu:)

eevciaa-Jak,bedą pewni to Cię wypiszą,najwazniejsze ze lepiej,ze dzidzia zdrowa,i lekarze pod nosem.moze juz niedługo wyjdziesz:)
Ribi-to super ze już lepiej

eevciaa najwazniejsze, ze jestes pod dobra opieka! Na pewno juz niedlugo Cie wypisza :tak:
Ribi dobrze, ze lepiej sie czujesz i no-spa pomogla :tak:
Carri jak lekarz przepisal, to nie ma dyskusji :tak:
moniaivoy tez mysle, ze we wszystkim wazny jest umiar. A jesli lekarz kaze to trzeba brac , w koncu to oni sie na tym znaja:-)
Dominika81 turlanie mowisz :-D Ja turlac sie poki co nie musze, ale synek zrobil sie ostatnio strasznie absorbujacy i ciagle chce , zebym z nim uczestniczyla we wszystkich zabawach. nawet jak mam tylko siedziec i patrzec jak on sie bawi :-) I ciagle tylko ciagnie mnie za reke, ze mam z nim isc. A bylo juz tak fajnie, ze potrafil nawet godzinke bawic sie sam zabawkami... Oj nie wiem jak to bedzie jak drugi bobas sie pojawi...:szok::-D No ale damy rade! ;-)

Kochane, myślicie, że mogę sobie zmienic sama witaminki? Wcześniej brałam Feminatal 400, ale tylko dlatego, że ich nazwę mam na karteczkach, na których zapisywany mam termin następnej wizyty, a Pani Doktor, jak zapytałam o witaminy to wymieniła kilka róznych do wyboru, więc kupiłam te, których nazwę zapamiętałam.

Teraz skonczyło mi się opakowanie i wolałabym przerzucić się na coś tańszego. Chyba mogę, bo nie dostałam szczególnego zalecenia. No i co polecacie?

reklama
Do góry