modlicha83
Fanka BB :)
Nadrobiłam, ale mam jakąś pustkę w głowie teraz:-(.. Chyba też pójdę dziś wcześniej spać..
Miłego wieczoru Wam życzę!!
Miłego wieczoru Wam życzę!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
marta- jak to juz rodzic???
szok!!!
my bylismy na niby mini zakupach a poszlo 200zlbiedronkowe zakupy zrobilismy (m.in. mandarynki):-) i w gzelli wedlinke zapodalismy
i tak mi sie zachcialo metki,że szok
poprosiłam panią o taką pikantną ale nie surową
potem zaliczylismy kfc zjadłam twistera i poledwiczki na ostro przegryzając paluszkami słonymi i ketchupem, po tym pasek czekolady i 3 mandarynkimój mąz powiedział,że pierwszy raz widzi taką masakre w moim wydaniu
i co zgagi brak :-) ach teraz czekam na m jak milosc..
Ja miałam oglądać film - ale takie głupoty to ja mam gdzieś
dlatego zajrzałam do Was
a żebyś wiedziała - same badziewie:/ mój ogląda jakis film na Polsacie...