reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

wiecie co mi dziś powiedział mój Fifi - "mamusiu, ja lubię małe zwierzątka - hipopotamcie. Mamusiu ty jesteś moim małym hipopotamciem" :happy: Czy nie trafił w sedno? :-D:-D:-D:-D

claudia wiatajcie w domku. :happy2:

joasiab- kochana polecam ci MALANTAN na brodawki ,jest naprawde fantastyczny i szybo goi :tak:
malantan czy maltan?

monciaa super wieści. :happy: Czyli jednak Wielkanoc w ciąży Ci nie straszna? :-D:-D:-D

biała no i super, mam nadzięję że uda Ci się wszystko poukładać i że wszystkie dni będą takie jak dzisiejszy. :happy:

reklama
Hej dziewczynki!!!
Majcia śpiocha więc mam chwilkę
Właśnie wróciłam od ginka-byłam po zaświadczenie do becikowego(bo jednak u nas nie moze być karta ciązy-musi być zaświadczenie)
Spakowałam dzieciaki do auta i szwagier nas podwiózł...Majcia spała ładnie,dalej spi :happy: tylko w fotelik i auto i juz dziecka nie ma:-)
Moncia-superowo ze juz się odkorkowujesz i ze rozwarcie jest teraz tylko pochodzić poschodach,pokucać,poskakać chodźby i na piłce i przyspieszysz pewnie:)
Ja dawno nie byłam w Maku...a teraz to pomarzyć,chociaż największą chętkę mam na lody z polewą karmelową :)

Ewcia-myślę ze małemu nic by nie było po tych pierogach,Ja jak głupia jadłam mandarynki na zmianę z cukierkami prlinami-chyba z kilogram zjadłam i pralin to na pewno ze 20 ścia -i nic.... malej nie zaszkodziło-no kiedy jak nie teraz się najesz:-)

Claudia -Witaj w domciu :)

Moncia - to same dobre wieści!!!:tak:

Biala - fajny pomysł z tą karuzelą:-D

Claudia- witaj!! nie mogę się doczekać twojej opowieści z porodówki!! a Michaś śliczny - taki blondasek:)) odpoczywaj i zaglądaj do nas w wolnych chwilach!!

a ja dalej czekam na księdza... :baffled:

moniaivoy coś tam delikatnie pobolewa...ale chyba bez szału...raczej nic się nie rozwinie z tego:)

claudia mam nadzieję, że jak tylko odzyskasz siły to humor Ci się poprawi bo widzę, że coś nie tak....

A ja bede w środę czekać ..i na dodatek sama z dziećmi bo małż w pracy akurat...stres mam jak nie wiem co ,bo nasz proboszcz niby fajny...ale czasem jak się o coś doczepi to ...hmmm.... osobiście ja mam ylko miłe doświadczenia..ale od innych słyszałam ze nie za bardzo i czepliwy.

Claudusia to spadek hormonów, ja to na własny użytek nazywam syndrom 3 doby, przeyczałam cały trzeci dzień po urodzeniu Filipka. Najważniejsze żebyś odpoczęła. Masz kogoś do pomocy? Powtarzaj sobie, że przecież Michaś to wasz wyczekany synio, wasze spełnienie marzeń o rodzinie. Wszystko co trudne minie. Baaaaardzo mocno zaciskam za Was kciuki!!!!

reklama
A ja bede w środę czekać ..i na dodatek sama z dziećmi bo małż w pracy akurat...stres mam jak nie wiem co ,bo nasz proboszcz niby fajny...ale czasem jak się o coś doczepi to ...hmmm.... osobiście ja mam ylko miłe doświadczenia..ale od innych słyszałam ze nie za bardzo i czepliwy.

martusia spokojnie....w końcu zrozumie, że masz na głowie dwójkę dzieci z czego jedno to taki ssaczek:) a poza tym jego sprawa jak mu coś nie przypasuje....Ty chcesz przyjąć kolendę w domu i tego się trzymaj....

Do góry