reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

Naprawdę aż strach, co się dzieje z tymi maluszkami...
Musze napisać do claudia4you smsa co u niej bo się bardzo martwię też o małego Miśka... od południa nie dała żadnego znaku... oby to była dobra prognoza.
Nie chcę nawet sobie wyobrażać co dziewczyny czują...

reklama
zmykam spać

życzę wam dobrej i spokojnej nocy, szczególnie chorym i z chorymi dzieciaczkami

mamy karmiące - obyście nie miały w nocy żadnych problemów... :tak:

Mam nadzieję, ze jutro zobaczymy o wiele lepsze wieści

Hej kobietki:)

Jutro jadę do szpitala, mam nadzieję że już z Wiktorią wrócimy osobno:)
Trzymajcie się kochane.

Mam nadzieję, że chore dzieciaczki szybciutko wrócą do zdrowia

brym :-) jak cisza na forum

ja dzis na ktg jade zobaczymy co to bedzie ale jak cos to wieczorkiem chyba sobie winko czerwone wypije bo w sobote pilam i w niedziele mialam skurcze wiec kto wie.

kurde mamy luty a tu tyle jeszcze nas w dwupaku:
szalom
joasienka
malutk_a
monia-t
samantaa
zlotko (w szpitalu)
madzia (w szpitalu)

no pieknie stycznioweczki, nasz miesiac sie skonczyl a my co dalej w dwupaku

ja na chwilę, wieści o małym

-sepsa,
-zapalenie opon mózgowych
-50% szans na przeżycie
-nie będzie już nigdy normalnym dzieckiem
-ma zakażenie krwi, silną anemię i mało leukocytów
-szmery na serduszku
- ma też coś z płuckami

napisze jak coś więcej się dowiem, musimy go ochrzcić
uciekam nie mam siły pisać, cały czas płaczemy

dzisiaj dzwonimy do kliniki , będziemy codziennie dzwonić

claudia nawet nie wiesz jak mi ciezko jak to przeczytalam, tyle chorob u tak malego dziecka :-(.
nie wiem co napisac. a wiadomo skad to wszystko sie wzielo i gdzie sie zarazil sepsa??

Claudia - tak strasznie mi przykro. Nie trać kochana nadziei. Wierzę, że się polepszy i jeszcze Michaś zagnie tych lekarzy. W modlitwie jestem z tobą

reklama
claudia, tak mi przykro! :-(
pamiętaj że styczniowe dzieciaczki są silne, pomodlę się dziś za Michasia, mam nadzieję że wyzdrowieje, na pewno jest pod dobrą opieką.
.................................................................................................
malutk_a-fajne zestawienie, wreszcie wiemy ile nas jeszcze zostało, ja mojej Ali wczoraj odliczałam godziny ile ma czasu żeby być styczniowa ale mnie zignorowała kompletnie :confused:

Do góry