reklama

Styczeń 2012

Dzięki liv.
Tak się zastanawiam, czy jak już przyjdzie czas na diety, lepiej sobie na lodówce powiesić to zdjęcie sprzed roku, czy takie z teraz? :-D

Kurczę, a ja czuję ruchy tylko od dołu do wysokości pępka, no może tak do 5 cm nad pępkiem :/ Mała pewnie nadal miednicowo ułożona :(

reklama
co do wypychania malucha, to ja nie mogę wyjść z podziwu jak okrąglutkie "coś" mi się pcha taka kulka wtedy powstaje , albo jak piąstki czy stopki (nie wiem) widać ;D

co do okolic ruchów, ja często czuje po bokach i na środku.. chodź zdarza się że jeszcze czuje w dole takie kopnięcia.Ale właśnie częściej wypychanie ;)

ja nie wiem jeszcze jak mały jest ułożony,dowiem się we wtorek,ale od dawna czuję ruchy na samej górze brzucha zaraz pod żebrami i na samym dole. dlatego podejrzewam że jest w pozycji startowej,a czy słusznie to zobaczymy za kilka dni.

Pola-moj maly lezy glowa w dol, dupke i kregoslup ma na linji mojego brzucha a kopniaki czuje po wewnetrznych narzadach, czasem gdzies z boku. ogolnie to jest nisko polozony.Tak, ze ja mam nietypowo;-)

moj synek juz od 29 tyg odwrocony jest glowka do dolu.
a ruchy czuje po bokach i ogolem sie wypina z kazdej mozliwej strony no i jezdzi sobie nozkami pod piersiam co nie powiem boli. no i czasami zasadzi kopa i to takiego ze podskakuje i mi sie wyrwie gloesne alllaaaaaaa:laugh2:

reklama
a ja ruchy od pewnego czasu mniej czuje... tzn nie są to kopniaki tylko po prostu czuję jak się wierci przesuwa wypycha itp... czasem coś mi podskoczy w brzuchu ale nie jest to kopniak, no chyba, że właśnie kopie do wewnątrz :P
a czkawki to moje dziecie juz dawno nie miało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry