Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tzn widzieli się dwa razy, on w końcu wziął tą zepsutą my kupiliśmy nową. Myslałam że trochę więcej nam da za tą zepsutą a tu tylko 100. No ale chłopaki już się na piłkę umówili i jeszcze idziemy do gościa i żony na kawę bo jego żona jest w pierwszej ciąży i ma mnóstwo pytań:-) I jak tu się złościć?

Strzyga z tego korzysta, bo nie jest moją żoną, a poza tym ja nie mam w ogóle teraz ubezpieczenia. Jeszcze nie mam umowy o pracę, tylko na umowę o dzieło pracuję. Nie ma najmniejszych problemów z wizytami u lekarzy, ginekologów, hospitalizacją. W większości przypadków wystarczy pokazać kartę ciąży. Czasem tylko babki na recepcji się czepiają, ale wystarczy się powołać na ustawę i mogą się pocałować w d**ę.Art.13.1. Ustawy mówi, iż Świadczeniobiorcy (Pacjenci) inni niż ubezpieczeni, którzy:
mają prawo do świadczeń opieki zdrowotnej na zasadach i w zakresie określonych dla ubezpieczonych, czyli pełnej bezpłatnej opieki zdrowotnej.
[*=1]nie ukończyli 18. roku życia,
[*=1]są w okresie ciąży, porodu i połogu
myslałam, że bede miala kupon na jutro zeby dać.. a termin zajać na sobote.. ale pewnie zanim zaksieguja minie kilka dni..