reklama

Styczeń 2012

hahahha jak bedzie 40cm to beda mnie toczyc :-)
dobra decyzja z tym czekaniem na meza ;) ja wlasnie doczekalam sie swojego i wyciagam go do ikei na zakupy!!!!!

reklama
My wrociliśmy z palcu zabaw ;) Nawet jestem zadowolona bo dzis ładnie sie mały bawił;)
Pati ojjjjjjj sama bym pojechała do Ikei i połaziła :)jak przyjedziesz pochwal się co kupiłas;) ja choruję na ten stolik mammut i krzesła, niedługo trzeba bedzie jechać do wawy i kupić w ikei :)
Co do brzucha to mi sie przytyło ale znów mnie wysadziło bo strasznie mi cieżko oddychac tak mnie spodnie opinają w brzuchu :(((( Jak tak dalej bedzie to bedziemy juz za jakies pare tyg juz spodnie ciązowe załadać !!!!!!!hehe
Alinka trzymam kciuki aby wszystko sie skonczyło dobrze, plamienia występują często w ciązy np wtedy kiedy spodziewana by była miesiączka,dupek napewno pomoże CI, odpoczywaj, nie dźwigaj a bedzie dobrze zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!;*:* Trzeba myślec pozytywnie bo nerwy nie pomogą maleństwu !!!!

My już po drugim spacerze... umówiłam się z koleżanka ktora urodzila córe tydzien temu... ja tez juz chce takiego maluszka... wlasnie wyciagnelam zdięcia Wojtaszka jak sie urodzil... taka mała kruszynka;-);-D

livastrid
Nie przesadzaj:-D wazne zeby chłop tylko buty ci zakladał:-D:-D:-D

alinka i PolaNegri
nie martw sie zabardzo ;-D stres jest nie wskazany... ja przy pierwszej ciązy tez lekko plamiłam... ale wbrzebrnałam przez nią bez szfanku:-) najważniejsze to spokoj:-D

pati...

udanych zakupów:-) mnie za miesiac czekaja zakupy i remont... bo przeprowadzać bedziemy się na wieksze mieszknie... az sie boję... oczywiście moj chłop niewiele potrafi wiec ja bede za wszystko odpowiadac:-P

panciona, polanegri gratuluje i witam serdecznie
dziewczyny ale naskrobalyscie dzisiaj sporo :-)
polanegri do trzech razy sztuka:tak: za trzecim razem musi sie udac, nie ma innej opcji ;-)
alinka oby to nic takiego, odpoczywaj jak tylko masz chwilke wolnego
mnie juz dzisiaj brzuch nie boli i tez sie martwie. dopoki nie poczujemy pierwszych kopniakow to chyba zadna z nas nie bedzie spokojna.
ja dzisiaj bylam na basenie z niunia i o 19.30 mala juz spala taka byla padnieta a wczoraj dopiero poszla spac o 22.30 i to jeszcze z wielkim placzem. chyba mi tez rosnie maly terrorysta :-D
my jutro idziemy do znajomych bo tez im sie urodzila dzidzia
asteria u mnie podobnie tez musimy sie wyprowadzic na wieksze a moj chlop do tego typu robot sie nie nadaje i wszystko na mojej glowie bedzie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ciekawa jestem jak taka dostawka sprawdza sie w praktyce. tutaj nigdy nie widzialam tego typu rozwiazania.
a nie myslisz ze do czasu porodu moze wojtaszek sam zrezygnuje z wozka?
ja mam nadzieje ze moja sara zrezygnuje, juz niespecjalnie chce w nim siedziec:-)

Pinezka
Ja wiem ze jeszcze czasu a czasu... ale z tego co pamiętam z pazdziernikówek to dziewczyny ze starszymi dzieciakami mialy problem bo strsze dzieci zazdrociły i chciały wrocic do wózka;-P
Jeszcze jest czas na myslenie o tym, ale jak tak szperałam na allegro i znalazlam chcialam sie tym podzielić. Ja w katowicach widzialam juz kobitke z tym rozwiazniam szkoda ze nie zapytalam jak jej sie to sprawdza:-D.

reklama
na innym watku moje znajmowe niedawno na temat tych dostawek dyskutowaly.
i taka co ty pokazalas jest nie koniecznie fajna bo
- to jest bardzo male siedzisko a ty masz juz sporego synka, zima w kurtce nie dasz rady go zapiac ani wygodnie posadzisz
- w sklepie nie zmiescisz sie miedzy regalami
- do komunikacji miejskiej nie wiedziesz z dwójka dzieci siedzacych
- ponadz nie jest to dosc stabilne np podczas przechodzeniu przez krawezniki itp.
- drogie to bardzo
- nie pasuje to każdego modelu wozka

twoj synek juz spory jest, a dostawka bedzie wam potrzebna dopiero zima i to nie wiadomo jakie mrozy nas zastana wiec moze wiosna :)
cos takiego moze popatrz. nie koniecznie ten model co wstawiam bo sie dokladnie nie orientuje ale chodzi mi raczej o rozwiazanie. Buggy BOOT DOSTAWKA platforma do wózka W-wa HIT (1588627375) - Aukcje internetowe Allegro
zawsze to troche nogi Wojtaszka odetchna a tobie bedzie latwiej z jednym wozkiem i dziecmi w kupie :) jedynym ograniczeniem jest to jaka masz przerwe w wozku miedzy raczkami a wozkiem czy dziecko sie miedzy zmiesci.
moja kolezanka bardzo podobna ma i sobie chwali. a miedzy jej dziewczynkami jest roznica rowno 2 lat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry