reklama

Styczeń 2012

a Ja już myślałam ze ze mną cos nie tak i syfki wyskakują , a nie pamiętam abym miala z małym takie cos:szok:
podoba mi sie imię Marcel :) lubie takie imiona ale mój to raczej przepada za zwykłymi pospolitymi !!!!!!!!
W pierwszej ciązy nie myslałam o złym, byłam taka szczęsliwa z nie dochodziło to do mnie ze cos moze byc nie tak, bo ciąza bez problemowa w tej drugiej tak samo nic sie nie przejmowałam aż do czasu, a teraz to juz trzęse potrkami :( no ale tak juz jest jak sie straci dziecko to potem kolejna ciąża nie jest juz taka sielankowa !!!!!!!!!!!! pozytywne myślenie najwazniejsze i tego sie trzymam ;)

mój mały jeszcze nie śpi:szok: zawsze po 20 juz lulał a dzis ?????????/ a ja taka zmęczona, mialam sie położyć wczesniej i dupa blada :(((((

reklama
hehe a to mała cwaniara !! A dlaczego płacze jak Ty rozmawiasz?????
po pierwsze to chce bawic sie telefonem i nie lubi jak zajmuje sie czyms innym niz ona: ide do ubikacji placze, jak siadam do kompa to wyje i z telefonem to samo :)

marys dokladnie 10 minut wystarczylo a teraz siedzi kolomnie i gryzie myszke :-D i probuje pisac ka klawiaturze. musialam bledy poprawic bo mi literki pokasowala.
Powiem wam ze boli mnie brzuch jak na @ naszczescie nie mam zadnych plamien.

w pierwszej ciazy zadna z nas nie mysli ze cos moze byc nie tak. jedyne co mozemy zrobic to uzbroic sie w cierpliwosc i modlic ze wszystko bedzie dobrze. Ja pierwsza ciaze poronilam tez w 9 tyg , teraz tez sie martwie czy wszystko jest ok. musimy sie trzymac

jak ja szłam do wc to mały tez ryczał musiał isc ze mną bo by stał pod drzwiami i sie zanosił , teraz tez mu sie to zdarza ale to zadko juz na szczęście :) Ja przez mojego łobuza nie mam paru przycisków w laptopie bo miał taką fazę aby je wyrywać :szok: dzieciaczki ciekawi świata i tyle a my bankrutujemy hehe :)
Brzuch Cię może boleć bo sie rozciąga macica , to jest bardzo częste na początku ciąży, ale pilnuj abys nie miala plamień albo bardzo silnych tych bóli !!

Ja uciekam, mały zasnął właśnie wiec mogę juz na wyro wskoczyć :) czekałam na tą chwilę od rana hehe :)

Dobranoc :* śpijcie dobrze :* :-)

Witam, WSZYSTKIE NOWE STYCZNIÓWKI;-D

po całym dniu rozrabiania młodego... teraz chwila wytchnienia:-) doprowadzilam sie do stanu używalności:-)

U mnie mały chodzi popołudniu o 13 spać a wieczorem kolo 21.00;-)

Każda która przezyła poronienie martwi sie 2 razy wiecej... ja moją ciąze straciłam 8 tc jeszcze tak fortunnym dniu jak 8.03. dzień kobieta;-/

Teraz nam duzo odpoczynku potrzeba... Dzis rozmawiałam ze swoim gin i polecił mi żebym leżała jak najwięcej... a jak tu lezec skoro mały roznosi mieszkanie:-) tak myśle czy by którejś z babć nie sprowadzić...

DOBRANOC:-*

Hej dziewczyny ale piekne slonce za oknem!!!!!!!!!!!!!!!!
Najwazniejsze to dobra organizacja dnia dla maluszka i konsekwencja w przestrzeganiu, w tedy jest szansa na mily cichy wieczor ;-) ale oczywiscie, ze nie zawsze sie da i czasem maluchy padaja ze zmeczenia ;) i plan sie sypie, hm..... uroki maciezynstwa!!!!!
mamuska ja mam dwoje duzych juz dzieci z pierwszego malzenstwa, corka ma 13 lat a syn 9lat..... zawsze chcialam miec przynajmniej czworo dzieci, ale niestety dopiero teraz trafilam na milosc zycia i mam nadzieje dobic do czworki :)))))
My staralismy sie pol roku o maluszka i teraz sie udalo i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, bo to takie wyczekane i chciane malenstwo, upragniony wnuczek czworki dziadkow, upragnione rodzenstwo i oczywiscie wyczekany potomek tatusia ;))))

Kochane najwazniejsze to pozytywne myslenie, mnie tez nachodza glupie mysli ale trzeba je odganiac od siebie i wierzyc mocno, ze bedzie wszystko bardzo dobrze!!!!!
Bo musi byc!!!! Ciaza na wiosne to tak zgodnie z natura, jak wszystkie zwierzatka ;)))
Livastrid moj syn jest alergikiem i wiem co teraz przezywacie i faktycznie juz z niemocy te noski wasze krwawia..... trzymaj sie bo wiem, ze przez alergie jestes bardzie zmeczona a trzeba duzo odpoczywac!!!!!!

Witam was u nas pogoda jest przepiękna i zaraz idziemy na plac zabaw:) ja dziś mam wolne:) wiec spokojnie mogę sobie siedzieć dziś z Wojtaszkiem w domu:)
Buziaki:*

Witam sie kochane ;*
Pati to masz juz super dzieciaczki, na pewno bedą Ci duuużo pomagać jak sie maleństwo urodzi :) Będzie Ci lżej :)
Asteria to dziś dzień poświęcony Wojtaszkowi ???? super ;) pogoda wymarzona na spacery wiec udanego dnia życzę:) Ja tez wyjdę z małym ale jak sie juz wyśpi bo ze znajomą sie umówiłam na placu zabaw !! Dzieciaczki bedą wariować a My plotkować hehe ;)
Dzis okropnie słaba jestem :((((( mialam dywan uprać ale chyba zrezygnuje bo jeszcze zasłabnę i tyle bedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ta moja siła i chęci do życia ????????

reklama
witajcie z ranca

w pierwszej ciazy plamilam, nie mialam lekow na ewentualne podtrzymanie, martwilam sie okropnie, pamietam. Potem jak cisnienie mi skoczylo to w ogole lekko nie bylo, ale na szczescie corka przyszla na swiat w terminie wg om i usg. A teraz sie chyba jeszcze bardziej martwie, staram sie nie myslec, ale czasem panika mnie bierze, chcialabym byc po pierwszym trymestrze juz

mamuska
Ty lepiej zostaw ten dywan, niech maz wypierze:tak:;-)

ja musze sie pakowac, bo jutro na 10 dni do pl lecimy, ale mi sie tak strasznie nie chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry