Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
brrr...straszne,9h męczarni tylko po to aby na sam koniec i tak zrobili cc.No i sie dowiedzialam, ze jednak tej drugiej Dziewczynie tez zrobili cc po 9h, bo Maluszek nie chcial wyjsc. Wszystko dobrze. Tatus juz Maluszka widzial, a Anie wlasnie szyja :-)
. Ja nie wiem nie chcę wnikać ani Ci mieszać, ale skoro jesteś już w szpitalu tak czy siak, pod stałą kontrolą to czy nie lepiej poczekać na naturalną reakcję organizmu, przecież w każdej chwili mogą cie wtedy ciąć- no może się mylę, nie wiem... podpytaj swoją panią doktor-sama jestem ciekawa też jej odpowiedzi- w końcu to ona się zna a nie ja.
się dostaje że nic tylko spieprzać do domu
Kasia mojego kuzyna narzeczona męczyła się ponad 24h i dopiero jak było zagrożenie dla małej zrobili cc.. porażka.moja koleżanka z pracy męczyła się 18 h a później stwierdzili że jednak zrobią cc![]()
Czy naprawdę nie mogli tej decyzji podjąć wcześniej ?!(pytanie retoryczne).
I tego właśnie się obawiam ! Ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, bo chyba pozabijam tych w szpitalu;]Kasia mojego kuzyna narzeczona męczyła się ponad 24h i dopiero jak było zagrożenie dla małej zrobili cc.. porażka.