reklama

Styczeń 2012

Osiągnęłam wyżyny lenistwa, kanapa ma już zagłębienia od mojego kuperka, ruszam się głównie do lodówki. To już oficjalne : Ja też jestem leniem ;D

Za to mój stary miał takie wicie gniazdka że hoho. Poprał, poprasował, okna pomył nawet wózek wyprał ;)

reklama
ehhh...położyłam się o 22 i o 2 obudziły mnie te laski nad nami, bo znów jakąś imprezę miały i tym razem postawiły na kareoke...MASAKRA!!

Oceanica;D to nie powstrzymuj tego swojego:P:P:P niech sprząta:D:D:D

Gośka..faceci by porodu nie przeżyli..jestem tego prawie pewna:P u mojego nawet ruchy Hanki w brzuchu wywołują panikę:P:P

kurcze..mi się nie wydaje, żeby aż 75 dziewczyn się u nas aktywnie udzielało:) ale tak czy siak...22 już rozpakowane, a mamy dopiero początek stycznia:) jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na polu chwały z Alką czy Asiukiem:P (Ty Marcia terminu nie doczekasz:D coś tak czuję:D:D)

w ogóle wczoraj w sklepie P. nagle zaczął mi się przyglądać uważnie i zbladł:D ja się pytam: "co jest??!!", a on "gdzie Ty masz brzuch??"..ja patrzę i faktycznie brzuch mi opadł:D:D ale sama jakoś tego nie zauważyłam:D no może, że lepiej mi się oddycha, ale to też bez szału:):) więc tłumaczę temu mojemu P. że to normalne pod koniec ciąży, bo dziecko schodzi coraz niżej...a on z prawie szaleństwem w oczach "ale to co?? rodzisz już???"...na co tylko się na niego spojrzałam i powiedziałam "tak, w tej chwili"...ale chyba nie zrozumiał żarciku, bo cały wieczór bacznie mi się przyglądał:D:D:D

oj... bidulka <przytulam> ja zjadłam sałatkę zagryzłam winogronem i czekam na ten piękny moment kiedy zachce mi się spać :-)

Mój K oszalał :szok: przez pół wieczora tłumaczył naszym znajomym co byli u Nas że on chce zobaczyć jak główka wychodzi (jak to się tam wszystko rozszerza) i chce zobaczyć łożysko :szok: durny jakiś!!!
Kategorycznie powiedziałam że ma zakaz patrzenia tam! bo go uderzę! a ten że ON CHCE :szok:

dolaczam sie do tych niespiacych. Mam skurczyki nieregularne;-)
moze zrobimy liste mam oczekujacych udzielajacych sie ;-)

Anastazja-dzieki, dobrze mi wrozysz

ale sie nam dziewczyny rozpakowaly:))))))) na kogo dzisiaj kolej? ja lubię 7...mogę ja :tak:

w ogole jestem zawiedziona. Nie moge miec swojej poloznej w szpitalu bo jakies zasady sie zminily. Czyli radz se sama. Loteryjka na kogo trafie....błeeee...

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Wpadłam do Was na chwilkę.
Oglądałam wczoraj na tvn style program S.o.s. dla świata prolog.Bardzo mnie to poruszyło.
Jest nas tutaj dużo i myślę,że gdyby każda zobaczyła,przekazała dalej...Każdy najmniejszy krok się liczy.
Wejdźcie na te stronę,zobaczcie chociaż prolog i same zdecydujcie.
http://www.sos.wwf.pl
Myślę,że wszyscy powinniśmy zacząć o tym myśleć.
Pozdrawiam mamusie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry