reklama

Styczeń 2012

reklama
Gosia - Klavell na pewno nie ma, ale nie wiem na ile aktualna jest lista "styczniowych mam 2012". Tak jak już pisałam - ja to zrobiłam hobbystycznie, normalnie moderatorką jest Asteria :)

Justyś - widać nie zgłosiłaś się do Asterii i nie wpisała Cię na listę. Jest Was takich "tajemniczych" trochę... ;)

Ostatnia edycja:
mnie brak na liscie :-( no trudno:-(:-(
lepiej juz mi sie chodzi, juz mniej boli, calymi dniami spie. Dzisiaj moj stwierdzil ze jedziemy kupic zmywarke !!! JUPI !!! Bardzo sie ciesze mam nadzieje ze bede zadowolona i bede z niej czesto korzystac :tak:.
Do Asterii wyslalam info zeby wpisala mnie na liste mam 2012 ale do tej pory cisza.

Strzyga zauważyłam, że pan Strzyg pominął Cię na tej liście i wpisał siebie zamiast Ciebie, że niby to on urodzi małe Strzygątko hehee :-D
Zresztą P. teraz powinien usunąć te dziewczyny, które absolutnie się nie udzielają - niech chłop ma coś pożytecznego do roboty

....

a tak w ogóle to dzień dobry

kurcze..mi się nie wydaje, żeby aż 75 dziewczyn się u nas aktywnie udzielało:) ale tak czy siak...22 już rozpakowane, a mamy dopiero początek stycznia:) jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na polu chwały z Alką czy Asiukiem:P (Ty Marcia terminu nie doczekasz:D coś tak czuję:D:D)\
Anastazzja- czuję się pominięta:tak:.Ja mam termin bliziutko Was i też się nie zamierzam się wcześniej rozpakować a może nawet później:-D.

A tak w ogóle to dzień dobry mamusie. Tak wczoraj marudziłam, że spać nie mogę a już chyba po 12 poszłam spać i zasnęłam.Budziłam się chyba kilka razy na siusiu i koło 9 pobudka.Skonsumowałam śniadanko i jestem przeszczęśliwa.
Oceanica- ja też mam wrażenie, że ruszam się tylko do lodówki. Matko, jaka ja jestem ciągle głodna.Zamówiliśmy wczoraj pizze,zjadłam kilka kawałków, koło 19 sałatkę owocową sobie zrobiłam, gdzieś za godzinkę zjadłam 3 kanapki ze schabem. A koło 23 resztę ptasiego mleczka wedla-niebieskiego. I kurde,ciągle byłam głodna-jakieś wariactwo.
Jak A. wstanie, jedziemy do Jego mamy na spóźnione urodziny i coś czuję, że do burger kinga podejdziemy- weźcie mnie powstrzymajcie bo ile można jeść:-D
tysia-ja uwielbiam moją zmywarkę i nie wyobrażam sobie bez niej kuchni:-). Jak wyślesz na priv Asterii żeby Cię wpisała i JustYs też na listę styczniowych mam to będziecie na liście-do dzieła.Jeszcze się styczeń nie skończył:)

Ostatnia edycja:
niki to wskoczysz na moje miejsce, bo ja bardzo chciałabym wcześniej :-D

P. no i jeszcze jedna uwaga, wiadomo, że ja i Marcia będziemy mieć Franków, a Donia chyba Amelkę (o ile dobrze pamiętam) ... więc kolejne zadanie uzupełnić te dane, których my same nie uzupełniłyśmy - pamiętaj kobiecie w ciąży się nie odmawia :tak::tak::tak: jezuuu wredna jestem:-)

Alka- mogę wskoczyć:-D. Sama piszesz, że ciężarnej się nie odmawia:)
Strzyga-lista superowa. Ja pomimo że jestem z Wami od października, też jakoś nie kojarzę części dziewczyn.

hej
P-jestem pod wrazeniem listy styczniowek. Super!Strzyga-kawal dobrej roboty z tym policzeniem nas- teraz bedziesz sprawdzac obecnosc??;-)
marietta-ja tam Cie pamietam
Justys-nie jestes maloznaczaca. Ja np lubie czytac, choc nie zawsze mam wene, zeby cos napisac, ale wiekszosc styczniowek kojarze( oczywiscie tych, ktore sie udzielaja)
------------------
Co do snu, to ja tez jakas senna w dzien jestem i podsypiam troszke i potem w nocy nie moge zasnac.Syndromu wicia gniazda nie posiadam ;) No i jak juz pisalam wczesniej, tez jeszcze nie zamierzam rodzic!!!! MAm termin na ok 20 stycznia i nawet mysle przenosic troszke ;)

Milego dnia!

reklama
Wpisując dane na listę zauważyłem, że niektórych mam nie ma, ale pomyślałem, że może nie chcą upubliczniać swoich danych. Jak chcą to zawsze mogą podesłać info w prywatnej wiadomości do mnie lub Strzygi. A co, biurokracja musi być!

Kupiłem sobie nowy telefon :cool2:

Jak Asteria szanowna moderatorka pozwoli, to można wstawić listę do odpowiedniego tematu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry