witam sie i ja
P - jestem równiez pod wrazeniem, w mojej tabeli mozna uzupelnić,
że bedzie dziewczynka - Amelka, termin na 13 stycznia
a my wczoraj zostalismy obudzeni rano o 8 przez młodszego brata A. wiec kazałam im leniuchowac, a sama wysprzatalam całe mieszkanie o czym juz pisalam. Któraś z Was proponowała bym sprzatneła u niej, z racji tego, ze czuje mega powera ( jednak tylko jesli chodzi o sprzatanie), prosze o adres i wymagania na priv haha

Pozniej zjedlismy obiad u mamy A. wrócilismy i postanowilam A. troche powykorzystywać, i wieczorem wybralismy sie do kina. Wszystko byloby super gdyby nie fakt, ze dostalismy miejsca w 1 rzędzie bo bylo tyle ludzi

i nie dało sie ogladac filmu nie trzymajac głowy cały czas w górze

ale wypiłam cole wiec choc troche zostalo mi wynagrodzone :-)
noc byla cięzka,Amelka o 22 zaczela sobie harcować - co nie przeszkadzalo mi, poki nie zaczela kręcic mocno główką na wszystkie strony, zawadzajac tym samym o szyjke, czego nienawidzę... bol byl okropny.. poszlam pod prysznic - na nic, poszlam wziac nospe, i kolo 24 jakos zasnelam.. pobudka o 3:30 bo a jechał do pracy, i co? nasza dzidzia tez sie obudzila i znow od nowa.. uhhh.
całą noc chodzilo za mna spagetti, zrobilam sobie teraz, wsadzilam raz do buzi i mi sie odechcialo, musialam wyrzucic ..