reklama

Styczeń 2012

reklama
Nigdy nie miałam bliskiej styczności z takimi chorobami czy dziećmi chorymi na coś takiego, jednak musi to być okropne.. Same te szpitale, uśmiechy nieświadomych maluchów.. Ehh, życzę sobie i wam by nam się coś podobnego nigdy nie przytrafiło..

niestety życie... :-( odsuwajmy takie myśli jak najdalej i nie smućmy się już.

A ja dzisiaj na 12.30 szkoła rodzenia (ostatnie zajęcia), muszę kupić jakiegoś kwiata w doniczce bo koleżanka kupuje słodkości i żegnamy się wszyscy ładnie :-) a szkoda bo bardzo fajne zajęcia były.
A po szkole jadę włoski robić i hennę co by być ready to go ;-)

witam
u mnie nocka jak zwykle- cizka- spanie z przerwami i w dodatku jak przewracalam sie z boku na bok to cos mi strzelilo w miednicy:no:Ja sie rozsypuje!

Kasia-ta Twoja biegunka to moze byc juz oczyszczanie przed porodem. Ja tez mam czasm ale potem standartowo zatwardenie ;)

Asiuk mam pytanko: Czy preparaty na kolkę: Espumisan, Infacol są na receptę? Chyba nas dotyczy ten problem a jeszcze nie chcę iść do przychodni z małym jeśli to nie jest konieczne. Na razie daję mu herbatkę humana

U mnie rozstępów na razie nie zauważyłam, ale za to na udach pojawił się paskudny celulit..bee:-(

Kasia ZG, może ci się zacznie, dziś albo jutro, skoro takie nocki masz??
Gabryś, smutna historia z dzidzią twojego kuzyna. Oby wszystko poszło dobrze.
Asteria, oby tylko Ninka nie podłapała choróbska.

Anielka - nie rozsypuj się ;-) Twoja miednica jest teraz potrzebna hi hi, przed chwilą byłam w wc i albo mi się przewidziało tzn wkręciłam sobie albo zauważyłam lekko zabarwiony śluz na różowo :-) czekam na następne siusiuu. Obym tylko w aucie nie zaczęła rodzić ;-) Mam kilka spraw do załatwienia a po 17.00 jestem ready :-)

Matko ale bym już chciałaaaa :-)

Eh, może uda mi się tą kontrolę US przenieść, żeby poszli do naszej księgowej. Jeden kłopot z głowy. Księgowa będzie wiedziec co ma robić. Ja to się zachować nie umiem w sytuacjach kontroli. Już jedną przeżyliśmy kiedyś - Z PINBu. Pani była w sumie sympatyczna, ale Urząd Skarbowy z niczym sympatycznym mi się nie kojarzy.

Zjadłam śniadanie, zapomniałam połknąć żelazo. Wczoraj wzięłam tylko jedno. Ale jestem systematyczna, hohohooooo

reklama
Cześć dziewczynki. Moje przypuszczenia i to te najgorsze się sprawdziły. O 4 w nocy wylądowaliśmy naostrym dyżurze laryngologicznym. Obudziłam a raczej przebudziłam się oprócz zatkanego nosa z potwornym bólem połowy głowy i czułam że puchnę coraz bardziej na twarzy.Nie było na co czekać wsiedliśmy i pojechaliśmy. OKazało się że mam bardzo silny ostry stan zapalny zatok i niestety domowymi sposobami to tego nie wyleczę i zostaje tylko podanie antybiotyku. Tak bardzo się przed nim broniłam i nic z tego :-( dostałam DUOMOX podobno teraz już nie szkodliwy i mój gin to potwierdził ale i tak strasznie się martwię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry