reklama

Styczeń 2012

reklama
ja sciagam pokarm, ale jednak wiecej jest na zwyklym mleku... w sumie to jestem zdziwiona bo wczesniej robil 2 dziennie a czasami 3... anastazja - maly puszcza tylko baczki, teraz wypil 50 koperku wiec moze cos ruszy, mam nadzieje.

mam takie pytnie jak to jest z kupkami u waszych maluszkow bo u nas cos kiepsko od wczoraj jeszcze nie zrobil.... dawalam mu koperek gazy odchodza ale kupki brak... znacie jakies sposoby zeby zrobil kupke

Moja Mala do wczoraj robila slicznie kupki (ok. 3-4 dziennie), a wczoraj ani jednej i dzis tez nie. Nie wiem z czego to wynika :-)

Mami..dziecku nie można pomagać sztucznie (chyba, że masujesz brzuszek, zginasz nóżki itd..wtedy to ok, ale wkładanie termometru, czopki są ostatecznością!), bo potem dziecko bez wspomagacza w ogóle nie będzie umiało się załatwić...

reklama
mam takie pytnie jak to jest z kupkami u waszych maluszkow bo u nas cos kiepsko od wczoraj jeszcze nie zrobil.... dawalam mu koperek gazy odchodza ale kupki brak... znacie jakies sposoby zeby zrobil kupke

u nas na cycu, kupki są kilka razy dziennie - prawie każdy pampers :)

Ech, w końcu moje maleństwo zasnęło po masażu i ogrzaniu brzuszka ciepłą pieluszką (ale nie gorącą) i karmieniu cycem a mi jak zwykle w dzień spać trudno, więc korzystam i leżakuję.. mam nadzieje, że pośpi z dwie godzinki, bo od 8.00 rano miał już dwa podejścia do spania ale po ok.15minutach budził go problem z gazami.. ;/

Jak u Was z odwiedzinami rodziny? U nas już były ciocie małego a także kuzyn P. z dzieckiem jak na razie wszystko ładnie znosimy, w niedziele przyjedzie moja babcia, ciocia i rodzice P. bo widzieli małego tylko w szpitalu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry