Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i usypia małego. W ogóle gada sobie do małego jakieś głupoty:-) i wpatruje się w niego tak śmiesznie.
Mój D. nie jest polakiem, więc w swojej miejscowości zameldowany nie jest, w ogóle w żadnym rejestrze go nie ma ( no bo jak?
) i co? Prawdopodobnie becikowego nie dostaniemy, bo w urzędzie gdzie składam, on musi mieć poświadczenie, że nie pobrał w swojej gminie. Babka wypisała mu jakiś papierek, że nie figuruje w spisie mieszkańców gminy, że jest obcokrajowcem i powiedziała, że MOŻE przekona to urząd żeby wydali nam decyzję wsp. becikowego. Cudownie ! Należą mi się też te pieniądze, ale ich prawdopodobnie nie dostanę
Nie będę biła się o głupi tysiąc złotych, ale sam fakt, że mojemu dziecku się należy, a nie, głupie przepisy, głupi kraj...W ogóle przeraża mnie, że Tymkowi w ogóle nie badali poziomu bilirubiny. Jakby coś było źle, nawet byśmy nie wiedzieli...
- podwyższony poziom widać gołym okiem, a już rodzic na pewno by zauważył - choćby zażółcone białka oczu, o skorze nie wspominając - trochę jakby z solarium wyszedł ;-)