Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie jestem tutaj nowa. W tym roku stuknie mi 20lat i jestem mamą Wiktorii urodzonej 11stycznia 2012r przez cesarskie cięcie. Wiki była karmiona piersią ale że pokarmu w tej chwili mam bardzo mało to dostaje mleko modyfikowane Nutramigen
Ja mogę popisać z chęcią, codziennie tutaj zaglądam Jak widzisz ja w styczniu urodziłam synka- Kacperka MOje największe kochane szczęście Mogę popisać na każdy temat z Tobą
Naturalnie urodziłam Opis porodu możesz znaleźć w odpowiednim wątku NIe było różowo i do tej pory wspominam to raczej niechętnie. Jedynymi chwilami najcudowniejszymi o których zawsze będę pamiętała z czasu porodu to jak obydwoje z mężem( był razem ze mną) zobaczyliśmy Kacperka pierwszy raz...Malutka kruszyna, taka bezbronna i kochana....coś niesamowitego A Ty jak rodziłaś przez cc czy SN?