Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wróciłam z koncertu...padam, tzn nogi mnie bolą, a dokładnie stopy. Zauważyłam, że baaaardzo szybko się męczę tzn przejdę się trochę i zaraz nogi mi odmawiają posłuszeństwa Ale warto było pójść, bo koncert superancki.
witam was dziewszyczny i brzucholudki my z wojtaszkiem juz od rana pelni energii o 7 rano juz po sklepach chodzilismy bo mamusi zachcialo sie jagodzianek... ale niestety nie znalazlam takich prawdziwych zeby byly jagody a nie marmolada...
Witam dziewczynki!!!!!!!!! Asteria ja dostalm wczoraj pyszne jagodzianki z jagodami z Olsztynka, wyslabym Ci ;-) Vilejka sezon ciezarnych rozpoczety!!!! Mnie pare dni temu mily pan przepuscil w kolejce do kasy :-)
Ja bylam w sobote w Mothercare i kupilam sliczne bluzeczki ciazowe!!!!!! garderoba powoli sie zmienia....