Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
boze.. przeszłam etap wstawania o 5-6 teraz to jest sukces jak się młodej uda mnie ściągnąć z łóżka o 9.. bo zazwyczaj to zaczynam kontaktować o 9.30-10
haha...jak mi dziecko rano będzie tak wstawało to może przestanę się spóźniać na zajęcia na studiach
Livastrid podoba mi się Twój pomysł z niewstawaniem
zazdroszczę Wam dziewczyny, że czujecie swoje maleństwa!! ja czekam na to i czekam każdego dnia chociaż teraz to najważniejsze jest, żeby z dzidziolkiem było wszystko dobrze...i o tym dowiemy się już jutro
a ja tak sie zastanawialam bo wszedzie tutaj na stronie i w kasiazeczce ciazy pisze 13 tydz ciazy a lekarz powiedzial 14 wiec teraz sama nie wiem w ktorym tygodniu jestem
Anastazzja i uczelnia stanie sie Twoja sypialnia Na Twoim miejscu wybralabym kamionke, niz dolny, ale to tez zalezy od tego w jakim stanie macie mieszkania do wyboru
Livastrid każde mieszkanie jest zadbane i fajne za kamionka przemawia to, że jest 3 minuty od skm i 5 minut do mojej starszej Pani, ale w dolnym sopocie mam natomiast 3 minuty do morza a co do uczelni to też tak myślę, ale to żadna nowość bo cierpię na zaburzenia snu...i czasami nawet nie kładę się spać w nocy na czym cierpi uczelnia;P a Ty czujesz już ruchy? bo jakoś do 15 tygodnia dobijasz teraz prawda?
mi się ostatnio parę razy wydało, że coś czuję...bo mam taki dziwne uczucie poniżej pępka jakby ktoś od środka mi brzuch wypychał, ale to jeszcze za wcześnie i pewnie zwyczajnie gazy czułam
swoją drogą pewnie niedługo zaczniesz czuć wyraźne kopniaki i ja mam nadzieję, że też
ostatnio zastanawiałam się czy komuś powiedzieć ze znajomych o ciąży (wie moja przyjaciółka i kumpel) czy poczekać, aż przyjdę na uczelnię w 22 tygodniu ciąży
Anastazzja podziwiam wytrwałość, bo ja to się pochwaliłam już niemal wszystkim - poza szefem heehe mój M. to nawet poinformował o mojej ciąży jakiegoś pana, którego spotkaliśmy na Kasprowym Wierchu będąc na wakacjach
Marciaa chyba się zakochałam - czy ten przystojniaczek jest do wzięcia czy już ma narzeczona ?? ;-)