reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

cześć dziewczyny...nie było mnie na weekend, bo pojechałam na domek...dziś wróciłam, bo byłam umówiona z moją ciocią (ta starsza Pani, którą się opiekowałam) i niestety znalazłam ciocię martwą na podłodze..także nie nadrobię Was i nie wiem kiedy się pojawię...bo ona nie miała żadnej rodziny..a ktoś zorganizować jej pogrzeb musi, więc z rana jadę załatwiać sprawy wszystkie...:(

[*] Przykro mi bardzo... Trzymaj się mocno!

reklama
Anastazzja, przykro bardzo.
Swoją drogą - musisz być jedną z tych cudownych kobiet, które mają podejście do starszych ludzi i potrafią się nimi zaopiekować. Nie wiem, na ile Ciocia potrzebowała opieki, ale ja mam przed oczami obraz od razu mojego śp Dziadzia, który leżał w szpitalu pod koniec swojego życia i obraz tych wszystkich Pań, które zasuwały z uśmiechem na twarzy na oddziale. Podziwiam to. Sama nie wiem czy bym udźwignęła taki obraz codziennie przed oczami. A Panie te - uśmiechnięte, zawsze chętne do pomocy i rozmowy ze starszymi ludźmi.

Tiramisu - co ty tak wcześnie robisz na internecie????

Oświadczam, iż wczoraj zakupiłam igły, rozpruwacz, szpilki i agrafki. Brak nici i materiałów - polowań dzień 2 :)

witam w ten sloneczny dzien (przynajmniej u mnie ;-))
Anastazja- wyrazy wspolczucia- trzymaj sie

jej a ja juz myslalam ze tylko ja cos ciagle miele hihi ale to my wszytskie tak :p:-p ja jestem malutka wiec u mnie to problem bo jeszcze troche i bede sie turlac :D
Ja tez do wysokich nie naleze i boje sie ze jak przytyje zbyt duzo, to potem bedzie problem ( a wiadomo, ze po 30tce to gorzej zrzucic zbedne kilogramy)
A czy moze ktoras z Was zakupila sobie tzw. pamietnik ciazy? widzialam ostatnio na stronie empiku i tak sobie pomyslalam, ze fajna pamiatka moze byc. Ale nie wiem jak to wyglada w srodku.

Witam wszystkie Styczniówki,
Ja niestety wstać musiałam, choć nie było to łatwe.
Tkwie od 8 na posterunku w pracy... motywacja zerowa...

A czy moze ktoras z Was zakupila sobie tzw. pamietnik ciazy?

Ja osobiście takiego pamiętnika jeszcze nie zakupiłam, ale znam je, bo taki posiadam mój bratanek. Po kolej nanosi się tam ważne daty związane z ciążą. Po pierwsze kim są rodzice i wkleja ich zdjęcia, dziadkowie, kiedy dowiedziałaś się o ciaży, jak zareagowałaś, kiedy pierwszy kopniak, wlejasz zdjęcia z USG. Oczywiście rodzajów takich pamiętkników jest dużo, tak więc i ich zawartośc się różni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja widziałam ostatnio taki pamiętnik, ale stwierdziłam, że jakbym była w 5 tygodniu to bym kupiła a tak, w 16 to juz mi sie nie chce wypełniać 10 tyg wstecz. Ale na pewno kupimy dla malucha taki pamiętnik. Tam się uzupełnia te pierdółki wszystkie.

Witam

Styczniówki jeszcze dosypiaja? :-)

widocznie :)

a ja ostatnio cierpię na bezsenność; obudzę się koło pierwszej i nie mogę spać... albo jak usnę to budzę się mokra po koszmarnym śnie..
dzisiaj wieczorkiem mam wizytę u gina to podpytam czy cosik na wyciszenie można brać...

u nas dzisiaj nie pada i strasznie duszno jest... ciekawe czy to cisza przed burzą...

udanego spokojnego dzionka :)

reklama
Witajcie
Anastazja bardzo mi przykro :(
U mnie dziś drugi dzień bólu głowy, znów wzięłam paracetamol ale na razie żadnej poprawy :( Idę troszkę poleżeć :(
Pozdrawiam

Do góry