• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam :-)
Na poczatku zycze Mamusiom, ktore maja dzis usg samych dobrych wrazen i pozytywnych wiesci !!
Anastazja-ja jestem w 20tyg. i tez nic nie czuje :-) Wiec czasem trzeba dluzej poczekac :-)
Tiramisu-rowniez gratuluje parki :-)

A u nas dzis znow goraco i sloneczko. Ugotuje obiadek i skocze moze na jakies zakupy. Moze znajde cos ladnego i dla mnie i dla Maluszka :-) Wieczorkiem z Mezusiem wybieramy sie na kocyk nad wode. I znow zrobil sniadanko- dobrze sie czasem poklocic, to potem przeprosiny sa takie fajne i Mezus taki milutki :-)
Pozdrowionka :-)

tak zapytalam, anielkaa, bo ja plana mam na dodatkowe studia, zakres nor mam na ostatnim poziomie tylko jakos do egzaminu mam nie po drodze:-D swoja droga ile egzaminow panstwowych szwedzkiego jest? dlugo siedzisz tam?

ch_aga a jak sie nazywa ten balsam z rossmanna? wogole czy go polecasz? bo jak tak to zamowie sobie to mi tesciowa przywiezie. A wogole to jakich kremow/balsamow uzywacie na brzuchole??? Ja chetnie przetestuje wszystkie:-D oby tylko pomogly;-)

ja używałam tego z rossmana i na piersiach pojawiły mi się rozstępy, teraz zamówiłam sobie mustele mam nadzieje, że ona mi pomoże

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry