Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dokładnie facet nigdy, przenigdy nie zrozumie tego stanu w którym się obecnie znajdujemy.. nawet jestem wstanie stwierdzić że bezdzietne kobiety nie mają pojęcia jak to jest, nawet nie darady sobie tego wyobrazić.. ja jestem w szoku że aż takie zmiany w organizmie zachodzą..
Dziewczyny wstyd się przyznać ale mam takiego lenia że dziś to nic nie zrobiłam... kompletnie tylko nastawiłam pranie ale godzinę się mobilizowałam do pójścia i powieszenia tego... Obiad to mam w rozsypce... mam nadzieję że na 20 zdążę hi hi...
dziewczyny, ale się rozpisałyście, dobrze, że nadrabiałam po obiedzie
myślałam, że tylko ja mam ostatnio mega lenia, dziś miałam spotkanie w Warszawie na 13.30 i oczywiście się spóźniłam, od 9.00 nie mogłam się ogarnąć, masakra zaraz idę poleżeć inaczej walnę głową w klawiaturę
Ewelinka, to dobrze, że czułaś dziś maleństwo, na tym etapie ciąży często się zdarza, że nie codziennie czujemy nasze maleństwa, nie martw się na zapas, hihihi napisała chyba największa panikara na forum.