Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za miesiąc, dwa.... ja chcę już teraz, dzisiajAlka ja jestem przekona, że Twój synek będzie królem strzelców
Już widzę Twoje posty za miesiąc, dwa...
"Dziewczyny nie mogę spać, mały kopie mnie niemiłosiernie"
A co słuchawek polecam... fajnie to małe się przemieszcza, lubię sobie go posłuchać wieczorem jak chlupie
Asteria - i jak poszło? U nas - masakra. Młody cały tydzień opowiadał, że chce do dzieci... Był zwiedzać przedszkole i mu się bardzo podobało, jeszcze dzisiaj w samochodzie się cieszył. A jak zobaczył panią - w płacz. No ale co robić - buziak, papa, zostawiłam i uciekłam...
Od jutra tatuś odprowadza. Ja będę tym dobrym gliną i będę odbierać. Dzisiaj idę po Niego zaraz po 12
poszlismy wybrać pólke / oczywiście musiała być ta z autkiem/ potem przyszła Pani ja zdarzyłam powiedzieć że przyjde po obiedzie i poszedł nawet sie za mna nie obróciłdzielny chłopakU nas było tak ze mały zobaczył dzieciaki i zabawki to chcial odrazu leciec do sali...poszlismy wybrać pólke / oczywiście musiała być ta z autkiem/ potem przyszła Pani ja zdarzyłam powiedzieć że przyjde po obiedzie i poszedł nawet sie za mna nie obrócił
dziad jeden
to mi sie chciało bardziej płakać:-)
Własnie zaraz lece go odebrać jestem ciekawa jak wrażenia...