reklama

Styczeń 2012

reklama
Mam kumpla na stanowisku mlodszy programista i musze przyznac ze zazdroszcze mu jego fachu! :-)
Pracuje w jednej firmie dopiero 1rok i juz mial ze 2 powazne podwyzki i w tym momencie dostaje ok 3.500zl na czysto a szykuje mu sie awans wiec zarobki podskocza do 4.000zl...
Mysle, ze za taka kwote to spokojnie mozna w Polsce wyzyc, nawet w takim drogim meiscie jak Warszawa czy Wroclaw
Gdy bylam w Polsce to pracowalam jako bibliotekarka (po 5latach studiow bibliotekoznawczych) i zarabialam.... 1350zl na reke!!
Samo wynajecie kawalerki we Wroclawiu kosztuje obecnie min 1.000-1200zl! Paranoja z tymi zarobkami w Polsce...

Witam ;)
Czikita-nie poddawaj sie, bedzie dobrze!!!
Mnie juz moi tescie denerwuja:wściekła/y:. NIe lubie takiego tloku w domu! Ale teraz wyszli na spacer to moge odpoczac :)
Asteria-nie martw sie, wszystko sie jakos ulozy i napewno Twoj maz dostamie dobra prace.
Anastazja-zartownis/ia z Twojego maluszka.
A jesli chodzi o wrozki to ja bylam dawno temu. te co z Krakowa to moze znaja taka wrozke,co kiedys na rynku przesiadywala (Dzidzianna miala na imie) no i ona troche prawdy powiedziala, ale powiedziala tez ze bede miala corke, a tu prosze- drugi synus ;) Wszystkie wrozby oczywiscie trzeba brac z przymrozeniem oka ;)
Pozdrawiam i zycze slonecznego dnia

Dorotka - Ja też mam ograniczone zaufanie do tego relanium. Nawet mimo tłumaczeń, że groźne jest tylko w pierwszym i trzecim trymestrze. Niestety, nie zawsze da się uniknąć leków. :( W każdym razie mam nadzieję, że w środę pani Doktor poradzi mi coś konkretnego i uspokoi. Bo nie wydaje mi się, żeby tak częste bóle jak u mnie były normalne i w porządku :(

Czikita 4000zl to już coś :) można by było pracować w PL ;-)

Strzyga dziwne to... relanium na ból... jak zmarła moja mama to prawie całe opakowanie tego zjadłam :| i muszę przyznać w że w takich sytuacjach bardzo one pomagają! to jest bardzo silny lek uspokajający, otumania człowieka bardzo..

a tak poza tym to cholera chorubsko mnie dopadło :(
strasznie osłabiona jestem, gardełko boli, katar, zatoki bolą... achhh :(

chciałam zrobic ciasto czekoladowe:-P nawet je zrobilam ale nie opanowalam jeszcze tego piekarnika i troszke sie przyjaralo:):-D pozostał tylko ladny zapach w domu:-P

Czikita:
Duzo usmiechu i pozytywnego myslenia;) wiec co przechodzisz... ja to przechodzilam przy Wojtaszku... też był zaskoczeniem...:-) a teraz zycia bez niego sobie nie wyobrazam:) poczatki zawsze sa ciężkie:-) ale po tem ale po tem masz jedna wielka nagrode ktora sie do ciebie bedzie usmiechac...:-)
Wow, moze i mojemy Ł. sie wreszcie uda znaleść coś do 2.5 k. na reke... było by super...

Strzyga: z tego co upisujesz bóle masz co dziennie - ja bym nie czekała na wizyte do środy tylko pojechała na IP - bo to nie jest normalne:-(

fazerkamm: kuruj sie;)

Czy ktoś wie co sie dzieje z Tiramisu?

ja mam ochote dzis na obiad zrobic krem z brokułów. jakas zupa za mną chodzi, ale inna jak ogórkowa i pomidorowa bo zrobily sie juz nudne, aczkolwiek maz to by tylko pomidorowke moją jadł.

Jestem upaprana bajcą, bo pomalowaliśmy meble ogrodowe i nie wiem czym to zmazać z siebie, bo do sklepu muszę iść. A rozpuszczalnika to nie wiem czy doświadczę w tym domu. Może zmywaczem do paznokci spróbuję.

reklama
ja mam ochote dzis na obiad zrobic krem z brokułów. jakas zupa za mną chodzi, ale inna jak ogórkowa i pomidorowa bo zrobily sie juz nudne, aczkolwiek maz to by tylko pomidorowke moją jadł.

Jestem upaprana bajcą, bo pomalowaliśmy meble ogrodowe i nie wiem czym to zmazać z siebie, bo do sklepu muszę iść. A rozpuszczalnika to nie wiem czy doświadczę w tym domu. Może zmywaczem do paznokci spróbuję.

a jaka farba?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry