Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie wyraził zgody. Więc w tym roku się nie szczepię. Co do brania preparatu z magnezem to ja biorę od 3 miesiąca razem w witaminkami. Magnez- Aspargin- mam brać 3xdziennie a witaminki raz. I jak do tej pory nie miałam jeszcze skurczy. A przed ciąża strasznie mi dokuczały-a kawowa nie byłamJa puszczam maleństwu muzykę poważna,co prawda sama nie przepadam, ale też się nasłuchałam sporo na ten temat, więc co jakiś czas włączam i niech maleństwo ma. Tylko zauważyłam, że jakoś średnio reaguje na muzykę poważna-może działa usypiającodziewczynysłuchacie muzyki poważnej??? bo ja słucham
co prawda nie mozarta, bo wolę vivaldiego, ale staram się to robić codziennie
sis mojego P. jest doktorantem psychologii i mówiła, że to ponoć na prawdę pomaga dziecku
ale nie wiem sama ile w tym prawdy
![]()
.Natomiast szaleje w brzuszku na dźwięki nowej płyty aktora z Dr.HousaDorotka mogę liczyć na przepis ?Idę robić swoją kuchenną rewolucję:-) Najpierw posprzątam a potem zabieram się do kurczaka w sosie Mascarpone
Witam się...
Spać nie mogę... wczoraj koleżanka mnie nastraszyła, że przy moim wysokim ciśnieniu, może mi się zacząć pienić mocz, a to może wskazywać na zatrucie ciązowe i co??? Dziś oczywiście już się pieni... denerwuję się![]()