reklama

Styczeń 2012

Może i dziura, ale mi się Szczecin podoba :) Budownictwo mi się tam podoba, czuć Niemcem :)
Oki, może się źle wyraziłam, zaraz mi się oberwie od Szczecinian:-). Mi osobiście Warszawa się podoba:).Bardziej mi chodziło o to, że mimo że co chwila budują nowe galerie handlowe, sklepy się powtarzają a jakoś IKEA itp nie chcą u nas się budować.Oj-chyba najbardziej mi Ikei brak:-D.

reklama
Cześć Dziewczyny. :)

P. cierpi po wczorajszym spotkaniu ze znajomymi, a ja mam złośliwą satysfakcję, jak zawsze, kiedy on cierpi kaca. :P

I jeszcze jedna wieeeelka nowina :) ZAMÓWILIŚMY KOMODĘ :D Teraz jeszcze kupić farbę, odmalować kącik Remika i można wstawić mebelki i zacząć się cieszyć "pokojem dziecinnym" :D

No to fakt. Pamietam, jak w moim 50tysięcznym Krośnie 15 lat chyba temu otwierali McDonaldsa jaki był szał :) I jak jeździłam na kolonie czy obozy i się mnie pytali jak duże jest Krosno i im odpowiadałam to się pytali czy mamy Maka :D

No i ponoć koło Rzeszowa planują otworzyć Ikeę, ale to chyba plotki, niezmienne od lat. Jeśli nie - to może w końcu i do Szczecina dotrze :)

Cześć Dziewczyny. :)

P. cierpi po wczorajszym spotkaniu ze znajomymi, a ja mam złośliwą satysfakcję, jak zawsze, kiedy on cierpi kaca. :P

I jeszcze jedna wieeeelka nowina :) ZAMÓWILIŚMY KOMODĘ :D Teraz jeszcze kupić farbę, odmalować kącik Remika i można wstawić mebelki i zacząć się cieszyć "pokojem dziecinnym" :D
Gratuluję, tzn. nie kaca u P. ale komody dla synka:-).

Witam Mamuśki!

mnie dziś czeka wyprawa na grób starszej Pani:) w zeszłą niedzielę z P. wszystko sprzątnęliśmy, więc dziś zostaje mi tylko położenie kwiatków i wymiana wkładów w zniczach:)

kichę macie z brakiem ikea:D szczególnie dlatego, że oni mają tam taaaaakie pyszne i tanie jedzenie:D:D:D:rofl2::rofl2:

Strzyga:D ja też wcinam śniadanko:D:D a niech TŻ się męczy:D my w sobotę idziemy na parapetówkę:D no i gratuluję komody:D:D

reklama
Witam dziewczyny!

W koncu Was nadrobilam i przeczytalam wszystko, co napisalyscie przez te 4 dni :-) A troche sie nazbieralo...
Alka- imie Franko bardzo fajne :-) Orginalne i bardzo mi sie podoba :-)
Justys- gratuluje Synka! :-)

A ja jeszcze niewyspana po weselu :-) Ale zabawa byla super!
Musialam jednak wstac po 8 dzisiaj, bo o 9 mialam korepetycje.
Teraz czekam na mojego Mezusia, bo poszedl do pracy, ale ma byc kolo 2 i pojedziemy na 2 dni do moich Rodzicow i Rodzinki :-)

Wczoraj bylam z siostra mojego Meza na zakupach w galerii. Chcialam kupic kombinezon dla Malej, ale nie bylo nic fajnego. Za to sobie kupilam taki dlugi sweterek w Reserved do rajstop, a w Mohito sukienke. Teraz najbardziej lubie chodzic w takich rzeczach, bo mi wygodnie :-) Jak narazie nie kupilam ani jednego ubrania ciazowego i nie zamierzam. Spodnie kupuje biodrowki i sa ok :-)

Jesli chodzi o kacik dla Milenki, to my urzadzamy u nas w malym pokoiku (sypialni) i tak jak juz gdzies pisalam mamy juz prawie wszystko :-) Wiec sie ciesze :-)

Swieta co roku spedzamy u moich Rodzicow, i u Meza Rodzicow. Jemy dwie Wigilie (choc jest odleglosc 170km) i jakos to organizujemy :-) Swieta tez troche tu a troche tu. Zobaczymy jak to bedzie w tym roku :-)

Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry