reklama

Styczeń 2012

reklama
Venus-witaj:)
Anastazzja-nie ma to jak się porządnie wkurzyć na faceta.Żeby chociaż zrozumieli gdzie jest problem.
U mnie jakoś wszystkie daty wychodzą na 28.01 więc pewnie maleństwo w zbliżonym terminie na świat przyjdzie:-).Zresztą okaże się na najbliższym usg.

Ciekawe która pierwsza stanie na podium;-)

ja dzis kiepsko sie czuje. Miałam mega bolesny ksurcz trwał z dobre 5 minut. Zrobiłam sie mokra. Wszystko mnie swedziało.Nogi brzuch rece mialam w plackach.Głowe mi rozsadzało. PRawie padłam. 30 minut dochodziła do siebie. Czuje sie jakbym przebiegla z 10km. Cały dzień leżę. Jak sie powtorzy jadę do szpitala.

Ciekawe która pierwsza stanie na podium;-)

ja dzis kiepsko sie czuje. Miałam mega bolesny ksurcz trwał z dobre 5 minut. Zrobiłam sie mokra. Wszystko mnie swedziało.Nogi brzuch rece mialam w plackach.Głowe mi rozsadzało. PRawie padłam. 30 minut dochodziła do siebie. Czuje sie jakbym przebiegla z 10km. Cały dzień leżę. Jak sie powtorzy jadę do szpitala.
Marciaa- nawet się nie zastanawiaj i jak będzie powtórka na IP.Pewnie to nic takiego, ale lepiej sprawdzić.Leż ile się tylko da i nie forsuj się.A masz możliwość zadzwonić do GINA?

a ja się dziś lekko wystraszyłam,poszłam na konsultacje do okulisty czy moja wada jest wskazaniem do cc i kurcze jakieś mam poważne zmiany w postaci obustronnych zatarć gałek nerwów wzrokowych czy jakoś tak i mam iść koniecznie do neurologa. Dopiero teraz skojarzyłam pewne fakty, ze mnie często boli głowa i miałam problemy z hiperprolaktynemią.( raz jeden gin mi mowił, że może warto zrobić rezonans albo tomografię) Okulista stwierdził, ze może to być zbieg okoliczności albo i tu za bardzo nie chciał mnie straszyć tylko kazał na konsultację do neurologa a o porodzie powinnam zrobić tomografię

Marciaa na pewno na IP jak się powtórzy

a mi z ostatniego usg (w 23 tygodniu) wyszedł termin na 17 stycznia,ciekawe co wyjdzie w 33 tygodniu :)

Marcia, wow chyba powinnaś to skonsultować. a jak jest z ruchami małego? mocno daje o sobie znać?

Ewelina,nie zwlekaj tylko zrób zalecane badania. będziesz spokojniejsza. tylko jakoś nie pamiętam czy w ciąży można robić tomografię. myślę że nie,ale to trzeba jeszcze sprawdzić.

reklama
Wiecie co mnie najbardziej irytuje, że nie wiem kiedy coś mi naprawdę dolega a kiedy się nie martwic i olać pewne objawy. Marciaa nastepnym razem lepiej skontaktuj się z gin albo jedź do szpitala.Alka ja się martwię tym że mam różnicę więcej niż wszystkie:-(Karolcia na początku moje terminy były bardzo zblizone a teraz nie wiem co się dzieje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry