Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
muszę coś na obiad wymyślić, bo mój młodszy syn brzydko kaszle i w tym krótkim tygodniu został w domu
może filet z soli? do tego ziemniaczki i muszę kupić kapustę kiszoną
muszę jeszcze wysłać dwa maile i jechać do miasta załatwić kilka spraw, którymi zwykle zajmuje się M., ale dziś pojechał do Gdańska, wróci późno w nocy
a ja dopiero wstalam wczoraj bylam na szkole rodzenia i´podobalo mi sie wiec do konca ´listopada mam zajecie chociaz gdzies sie rusze
a tak wogole to chodze jakas przygnebiona najbardziej wieczorami i naprawde juz nie wiem jak sobie z tym poradzic
ja dzis na obiadek robie tortolini zapiekane z serem
ja wlasnie wrocilam z miasta, kupilam sobie odzywke do wlosów bo bardzo mi wypadaja, a w ciazy to istna masakra wrecz ;/
nowy portfel sobie rowniez sprawilam, i jakies slodkosci dla siebie i A. odwiedzilam biblioteke, wiec mam o czytac a czytanie uwielbiam! i odebralam telefon z naprawy, wymienili mi gratis obudowe i sie zdziwilam bardzo pozytywnie bo strasznie sfatygowana byla hehe :-) ja na obiadek sobie zjem byle co a na kolacje bede robila spagetti dla mnie i A :-)
aaa, i przyszla do mnie paczuszka z Bebilonu z bialutkim, mieciutkim misiem z kuleczkami w srodku dla maluszka :-)
umyłam 3 szafki w kuchni i mam dość, wysłałam liste zachcianek do P. (kapusta kiszona, chipsy i czosnek) teraz pozostaje mi czekanie do 17 na niego Właśnie zajadam się sernikiem i ciastem z masą kajmakową i orzechami włoskimi..
Witajcie ! ;-) Gabryś też dzisiaj dostałam misia z bebilonu, fajny w dotyku
Ja wróciłam z wycieczki do rodziców i mam zapas jedzonka do końca tygodnia:-) Co najlepsze mam grzyby do smażenia i zamierzam zaraz się za to wziąć.