reklama

Styczeń 2012

reklama
muszę coś na obiad wymyślić, bo mój młodszy syn brzydko kaszle i w tym krótkim tygodniu został w domu
może filet z soli? do tego ziemniaczki i muszę kupić kapustę kiszoną

muszę jeszcze wysłać dwa maile i jechać do miasta załatwić kilka spraw, którymi zwykle zajmuje się M., ale dziś pojechał do Gdańska, wróci późno w nocy

a ja dopiero wstalam :) wczoraj bylam na szkole rodzenia i´podobalo mi sie wiec do konca ´listopada mam zajecie :) chociaz gdzies sie rusze :P
a tak wogole to chodze jakas przygnebiona najbardziej wieczorami i naprawde juz nie wiem jak sobie z tym poradzic :(
ja dzis na obiadek robie tortolini zapiekane z serem :)

ahhh krokiety z barszczem - zjadłabym! :zawstydzona/y:

ja wlasnie wrocilam z miasta, kupilam sobie odzywke do wlosów bo bardzo mi wypadaja, a w ciazy to istna masakra wrecz ;/
nowy portfel sobie rowniez sprawilam, i jakies slodkosci dla siebie i A. :) odwiedzilam biblioteke, wiec mam o czytac a czytanie uwielbiam! i odebralam telefon z naprawy, wymienili mi gratis obudowe i sie zdziwilam bardzo pozytywnie bo strasznie sfatygowana byla hehe :-) ja na obiadek sobie zjem byle co a na kolacje bede robila spagetti dla mnie i A :-)

aaa, i przyszla do mnie paczuszka z Bebilonu z bialutkim, mieciutkim misiem z kuleczkami w srodku dla maluszka :-)

umyłam 3 szafki w kuchni i mam dość, wysłałam liste zachcianek do P. (kapusta kiszona, chipsy i czosnek) teraz pozostaje mi czekanie do 17 na niego ;) Właśnie zajadam się sernikiem i ciastem z masą kajmakową i orzechami włoskimi..

reklama
Witajcie ! ;-)
Gabryś też dzisiaj dostałam misia z bebilonu, fajny w dotyku:)
Ja wróciłam z wycieczki do rodziców i mam zapas jedzonka do końca tygodnia:-) Co najlepsze mam grzyby do smażenia i zamierzam zaraz się za to wziąć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry