reklama

Styczeń 2012

oj mi juz nie wiele pomaga. wlasnie zjadlam otreby z suszona sliwka i jogurtem. Zawsze mialam zatwardzenia, a teraz to masakra i boje sie, ze te hemoroidy mi wyskocza:crazy:
też mam zatwardzenia, a po żelazie to już masakra, na dodatek szyjka nie trzyma tak jak powinna, boję się za mocno napiąć brzuch, chyba udam się do apteki po czopki glicerynowe

Melissa, udanego wyjazdu, bawcie się dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Natalia: milej wizyty :) my jutro mamy:)

My teraz z Ł ogldamy DDTVN

wielkie odlicznie... czas zaczac za miesiac mamy slub:) - zaczynam sie denerwowac coraz bardziej:)

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek ja coś od dwóch dni coraz dłużej śpię :-) U mnie niestety za oknem taka pogoda że aż się nie chce wstać z łóżeczka.
Iga73 a od początku brania żelaza masz zatwardzenia? Ja się tego strasznie obawiałam ale od kiedy lekarz mi powiedział żebym brała go koniecznie godzinę przed posiłkiem to mi się poprawiło acha i koniecznie popić go min. 2 szklankami wody.

Tak, od początku, ja mam brać ok. 1/2 h przed posiłkiem, ale regularnie zapominam i biorę w trakcie. Pomaga mi tylko jeden rodzaj kefiru - Robico. Czasem mam wrażenie, że mała uciska mi jelita i to pogarsza sytuację.

Haha kefir też piję zresztą lekarz mi powiedział że koniecznie muszę jeść do np drugiego dania pomidorkazogóreczkiem bo w połowie są mniej wartościoweniż kefirek. A z tym żelazem spróbuj się zmobilizować brać godzinę przed posiłkiem bo to naprawdę działa i koniecznie dużooooooooooo wody.

reklama
hej.
Ja włąśnie wróciłam ze szpitala - byłam po zaświadczenie, że mogę na szkołę rodzenia chodzić. Nie wiem, czy któraś z Was, z Warszawy, była kiedyś w rejestracji w szpitalu na Madalińskiego. jakiś koszmar tam się odbywa. Kolejka na 100 osób a ta paniusia (lekką rączką ma z 50 lat, ale myśli ze ma chyba 30) wolna jak nie wiem co. Siedziałam tam godzinę, żeby wejść do lekarza na minutę po to zaświadczenie.
Nie wiem, czy ona nie widzi, że przez nią się kolejka robi. Szuka badań godzinami, wypisuje coś, wychodzi a kiedyś jak byłam to zawołała jakąś babke i plotki sobie urządziłą przy mnie... eh.
No ale wytrwam. Mam ten szpital najbliżej, więc się poświęcę.

No i TP SA uraczyła mnie dziś przywróceniem szybkiego transferu internetu.

Mam dziś mnóstwo pracy a tak mi się nic nie chce..... eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry