reklama

Styczeń 2012

dziękuje za miłe słowa, my z P. byliśmy na zakupach po podstawowe rzeczy i 100zł odleciała bo przy okazji do apteki zajrzeliśmy po szampon dla niego, syrop na kaszel i tabletki do ssania dla mnie.
Co do wypróżniania to nie mam problemów, tylko właśnie od nie dawna dziwne te moje wypróżnianie (kolor i zapach).. chyba po tym żelazie.. bo dieta nie zmieniła się u mnie.

reklama
bakalia to na 100% po żelazie :) odkąd ja je zażywam to jak tylko się wypróżnię muszę spuścić wodę bo smród niesamowity :P i dopiero po spuszczeniu wody zabieram się za wycieranie dupki :P i kolor też się zmienił :)

a w ogóle odkryłam że zrobiła mi się twarda dupka :-D pierwszy raz w życiu mam taką twardą!:-)
mój mężuś zaczął mówić na mnie Moniczek twardodupek :-D :-)

witam czwartkowo!

wstałam ale z obudzeniem ciężko... muszę sobie kawusię wypić...

jeśli chodzi o zaparcia to w cięższych przypadkach biorę przez 5 dni rano i wieczorem przed posiłkami dicoflor 60 - probiotyk gin mi polecił i oczywiście dużo wody...

zmykam młodemu śniadanko zrobić udanego dzionka:)

ja rowniez witam, ja juz na nogach bo musialam obudzic A do pracy i wyprasowac mu koszulke bo wczoraj juz mi sie nie chcialo :tak: dzis w planach mam odwiedzic biblioteke, odebrac telefon z naprawy, zrobic jakies zakupy bo dzis jemy razem kolacyjke :-), poscieranie kurzy, odkurzanie, ii moze odwiedze kolezanke ktora niedawno urodzila :)
takze aktywnie ;D

a A. ma urodziny juz we wtorek, i wymyslilam ze sprawie m z tej okazji jakas elektryczna maszynke do golenia, wiec musze sie rozgladnac :)

Ja również już witam:),troszkę mi się pospało.Czekam na A. jak z pracy wróci, to może śniadanko zjemy razem;-).Ze sprzątaniem chyba się dziś wstrzymam, bo to pobolewanie brzucha jeszcze jakoś nie przeszło. Więc wolę odpoczywać:-).

reklama
Witam czwartkowo :-)

Jak zwykle w czwartek jade do Rodzinki do Wadowic na 2 dni :-) I juz sie wlasnie zbieram i jem sniadanko.
Po drodze kupie pyszne paczusie do kawki i z Mamcia wypijemy :-)

I jeszcze musze sie popakowac, bo w sobote jedziemy z Mezusiem na 2 dni do Zakopanego.

Milego dnia! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry