reklama

Styczeń 2012

Najważniejsze, że już niedługo będziesz miała swoje dzieciątko i to się liczy ;-)
Jak to się mówi z rodziną najlepiej się na zdjęciu wychodzi ! Jestem jak najbardziej za tym stwierdzeniem;-)

reklama
No ba, ja tam wszystko zniosę. :) Ale jak dziś rano zobaczyłam tą jasnoczerwoną krew to prawie zawału dostałam. A potem miałam strasznie głupią minę, jak sprawdzałam "źródło" krwawienia i okazało się, że pochwa czysta. Tak się wystraszyłam, że coś z dzieckiem nie tak i jakieś krwawienia, że jak mi powiedziała Pani Doktor co mi jest, to nawet nie zrobiło na mnie wrażenia :)

Justyś - my takie blee słyszymy od chrzestnej P. I też mnie to wkurza, tym bardziej, że bardzo ją lubię, uważam za swego rodzaju autorytet i takie idiotyczne zachowanie po prostu jej nie pasuje.

Marcia - czopki. Normalnie nie mogę się doczekać wieczoru... :/

a my byliśmy przed chwilą w aqua parku:) znów biedną Hankę wymęczyłam:P:P ona to ze mną ma:P ale muszę sobie kondycję zacząć wyrabiać:P bo poród jednak to nie zabawa:P:P

Bakalia, ale Ty to masz teściową...nie ma co zazdrościć...;/;/

Bakalia współczuję teściowej i życzę byście jak najszybciej poszli na swoje :)

Anielka przed ciążą miałam mega problemy z zatwardzeniem (rekord to 2tyg. nie robienia).. a w ciąży jakoś na odwrót się zrobiło.. całe szczęście bo się bardzo bałam że jeszcze gorsze problemy mnie nawiedzą...

oj mi juz nie wiele pomaga. wlasnie zjadlam otreby z suszona sliwka i jogurtem. Zawsze mialam zatwardzenia, a teraz to masakra i boje sie, ze te hemoroidy mi wyskocza:crazy:

Cześć Dziewczynki,
ja po powrocie z Warszawy kilka dni przeleżałam w łóżku bo jakieś chorubsko się przypałętało i zmęczenie nie dawało za wygraną, ale dziś już funkcjonuję normalnie :))
Bakalia bardzo współczuję teściowej. My z P. też narazie mieszkamy z jego rodzicami i podobnie jak Ty nie mogę się doczekać przyszłego roku kiedy będziemy mogli rozejrzeć się za jakimś m dla nas, ale to dopiero koło października :((
Ja na zatwardzenie też jem śliwki na czczo i popijam letnią wodą, działa też na mnie lekka kawa parzona.

reklama
Ja zawsze miałam problemy z wypróżnianiem. Czy w ciąży czy nie to jak po tygodniu się załatwię to jest dobrze;-) Mnie to tylko martwi, bo mam przemianę materii po ojcu i on już cierpi na hemoroidy;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry