Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mnie to tez ciekawi ale wujek cos mowil ze dlatego zeby niunia za duza nie byla zeby mi sie dobrzerodzilo ze oni tak rozumuja tutaj.mami ciekawe czemu tak lekarze wzbraniają dużo przytyć.. chociaż Twoja waga imponująca.. nie pamiętam kiedy ważyłam 50kg.. hoho ;-) najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok.
dziwnie się czuje oglądając to, tak jakoś przykro że ludzie nabierają przyzwyczajenia do wykonywania swoich zadań..venus napisze krotko ja bym wolala zyc w niewiedzy naprawde
ogladalam filmik na yt tragedia jak te polozne obchodza sie z niemowlakami az nie oddychalam patrzac na ten film czy moj synus tez byl tak potraktowany ...cos strasznego dla dziewczyn o mocnych nerwach www.youtube.com/watch?v=CHAH89rqVQY&feature=related a moze nie powinnam go tu wklejac
Może się Wam to wydawać brutalne, ale nie jest zle. Spojrzcie na to z tej strony- pewne zdecydowane=bezpieczne ruchy osoby, która to robiła wiele razy. Tu chodzi tez o czas, żeby maluch jak najmniej zmarzł i jak najszybciej wrocil do mamy. Takie są procedury i dobrze, że są bo przy tych na pozór brutalnych czynnościach naprawdę można wykryć nieprawidłowości u dziecinki i jak najszybciej wdrożyć fachową pomoc. Nikt nie zrobi waszym Maleństwom krzywdyBędzie dobrze
![]()