Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strzyga ja myślę, że jak pogadasz z ginem i jest normalny to on Ci wystawi, że chodziłaś do niego... Możesz zapytać go już przy najbliższej wizycie czy będzie z tym problem i będziesz już wiedziała na czym stoisz...Ja mam w ogóle przekichane w kwestii karty ciąży - najpierw chodziłam prywatnie i gin w ogóle jej nie założył. W dwunastym tygodniu poszłam pierwszy raz na fundusz, ale kazano mi najpierw zrobić badania i przyjść za dwa tygodnie. Także pierwszą kartę ciąży mam z 14 tygodnia ciąży. A jeszcze potem się przeprowadziłam na drugi koniec Polski i założono mi drugą - w 17 tc. Więc nie wiem jak ja poogarniam to becikowe od strony zaświadczeń![]()
przypomnial mi się żart jaki kiedyś padł w pr Szymona Majewskiego, "donald tusk obiecał podwyżki i słowa dotrzymał- mamy podwyżkę VAT-u"nio dokładnie w lipcu 2011 wzrósł vat na podręczniki szkolne a od stycznia 2012 wzrasta vat na ubranka dziecięce z 7 do 22%![]()