reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

Pati..
Czy to jest Twoja pierwsza ciąża..? Wiem że może już pisałaś ale ja nie jestem pewna czy wszystko czytałam :D

Dziewczyny a czy używacie jakiś balsamów do ciała? Na większości pisze (tych do stosowania w ciąży) że powinno się stosować od 4 mca , a ja mam strasznie sucha skórę no i mimo wszystko coś tam w siebie wcieram..

reklama
Miętowe lody z kawałkami czekolady polane czekoladowym sosem ... do tego czekolada na gorąco i trzy odcinki pierwszego sezonu Magdy M. ... hehe ciąża to dziwny stan :)

ewelina- pracowałam, ale teraz nie czuje sie zbyt dobrze. tzn ogolnie jest ok, ale najmniejszy stres powoduje u mnie bóle głowy, takie, że nie dawałam rady się uczyć, więc nie pracuję już. czasami tylko dorabiam zajmując się 1,5 roczną dziewczynką a tak to mam ostatnie 7 miesięcy w zyciu, żeby być egoistką i mam zamiar mega o siebie dbać :) a ty dajesz radę praca i studia?

chapicha witaj:-)
myszka2607 moja mimo, że chodzi już ponad 3 miesiące czasem dalej jej się zdarza wywrócić:-) Zwłaszcza jak z górki zbiega:-)
I jak tak nie pewnie chodziła to na dworze za rączke wszędzie. Zaczęła pewnie stawać, kroki stawiać to już wszędzie sama:-) Tyle, że miła dużo praktyki na dworze:-D Codziennie rano z piechem na dwór i chodziła. Najpierw ją prowadzałam, później za jedną rączkę, później sama:-) Ile się nawywracała tyle jej:-) A ile czasu przesiedziała na chodniku albo na piaseczku lub trawce też jej :-D

A mmnie w tej ciąży coś na katasrofy lotnicze wzieło...:eek:
Z Laurą miałam boom na róż... Więc tak po cichu myśle, że teraz chłopak będzie:-D

Ja się ucze i pracuje:-D
Ale u mnie to jakoś śmiesznie wyszło:p
Najpierw się uczyłam późnije do pracy poszlam...
Tyle, że nie studjuje, a robie policealną -technika administracji:-) (zaocznie)
A do pracy poszłam jak już wiedziałam tydzień czasu, że w ciąży jestem:-D

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze badania:-) Piszcie szybko co tam i jak tam:-D
Ja dopiero wizyta za tydzień we wtorek:-)
A prenatalnych nie będę robić:-)

Ostatnia edycja:
Kawek goracej kawy z mlekiem i zupa pomidorowa z rana :)))

Dorota_75 Ja caly czas sie zmaruje balsamami, tzn, brzuch, uda, biodra specjalnymi na rozsetpy, albo balsma albo olikwa, a reszta ciala jak leci normalnym moim balsamem ktory uzywalam przed ciaza. Ja zas slyszalam ze smarowac sie nalezy od samego poczatku zajcia w ciaze

Hahahaha klavell ta pomidorówka chyba z prądem:>:>:-D:-D

Swoją drogą mi cały weekend, gdzie nie siadłam, gdzie nie poszłam, gdzie nie stanęłam pachnialo pomidorówką:-D

reklama
Do góry